Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa U kanti

ishod tekme?

158 pregleda · 22 odgovora · otvorena 20.08.2008. u 20:47

Evo pocela je utakmica.

Dok je se hr himna intonirala slovenci su zvizdali, ali ni hrvati nisu ostali dužni, dok je se intonirala SLO himna skandidirali su "Tražim je na karti - nema je"
hahhahahahahaha....trazim je na karti nema je....hahahahha.....slovenci vode
Vodi SLO 1-0 ,jedna sanse gol glavom.

Evo sada cijeli stadion, i SLOVENCI i HRVATI skandidiraju " Ubij Srbina " - čudno xD
omg dostaa o sportuuuu viseeeeee
slaven_bilic je napisao/la:
ako te ne zanima marš sa teme
idole mutavi balavi
idi na neku hr sportsku stranicu i tamo raspravljaj.
Gunfort_ je napisao/la:
idi na neku hr sportsku stranicu i tamo raspravljaj.
bas cu ovde pisati.
BIH je svakako uvijek bila HRVATSKA ZEMLJA.
jos se sjecam slavena kako je plako poslije turske

fu.

beze tema hljebam Oo
tema ko tema bi imala neski smisao da se javjalju fudbal fanovi ... no kod nas toga nema i pocinje nacinalizam ... zalim LOCK
bas cu ovde pisati.
Admini i modovi oprostite sad sto cu pisat vel'kim slovima al mi je dokurcilo nenormalno
JEL U SVAKOJ TEMI MORA SE PROVODIT POLITKA I POLITICKI POSTOVI? AKO TI JE STALO DO TOGA JEL BIH HRVATSKA IL MONGOLSKA DRZAVA,I AKO OCES SA NEKIM DA VODIS RASPRAVU NIJE OVO FORUM ZA TEBE,OVO JA ISKLJUCIVO GAMERSKI FORUM A NE POLITICKI ! necu da glumim nikakvog sefa niti admina jer u normalnoj temi se politika spominje..dokurcilo mi je nevjerovatno.. @admin&mod's sorrY na offopicu..
bas cu ovde pisati.
kao prvo,nisam mislio na nacionalizam,debilu,nego na to da je ovo gamers.ba a ne sport.ba ako uopste znas sta game znaci...
i kao drugo,BiH nije nikad niti ce kad bit hr zemlja.Nisi ni svjestan sta pricas...
ScandaL je napisao/la:
omg dostaa o sportuuuu viseeeeee
pa nisu svi debili ko ti 24/7 na compu neki se bave sportom
Nesto vam je dugo trebalo ovaj put da pocnete ?

Ja se taman zabrin'o da ce ova tema proci bez nacionalizma.

Svaka vam cast.

Kako vas nije stid vise
nogomet i nogometni teren su sport i mjesto gdje se najvise psuje... ne razumijem kako ljudi mogu d to gledaju, i da dobijaju tolike infarkte zbog igre, mrsko mi dalje nabrajati - . -
wowscape je napisao/la:
pa nisu svi debili ko ti 24/7 na compu neki se bave sportom
wowscape nisu debili kao ti koji sjede na kompu i uzimaju drugim acce : ) nnoobu mali ajde mrs sa g.ba djete malo mislis da se ja nebavim sprotom??

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.