Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tastatura laptop

95 pregleda · 5 odgovora · otvorena 20.08.2008. u 19:00

Imam laptop fujitsu siemens i vec nekoliko tipki mi neradi znaci prvo jedna pa 2 pa 3 i sad mi vec tipki ne radi. U cemu bi mogao biti problem, da li i kako se moze ocistiti i sta bi jos mogao biti kvar???
Pa otidji u servis jarane i pitaj , oni ce ti najbolje reci a ne ovi pametnjakovici ovdje :)
pa ja oca mi :D...
otvori je (odsarafi) iza i pogledaj jesu li ti gumice ispod popucale, ako jesu nadji negdje neku staru tastaturu i samo zamjeni... nije problem
KilluminAti je napisao/la:
otvori je (odsarafi) iza i pogledaj jesu li ti gumice ispod popucale, ako jesu nadji negdje neku staru tastaturu i samo zamjeni... nije problem
da pogledaj jesu li ti gumice popucale.
Nadji neki kvalitetan servis meni se jednom na laptopu pokvario space odnio u neki "fuserski" servis sve dobro izgleda nakon 5 dana opet isti problem.Ako ga hoces nositi u servis odnesi u neki dobar.
jacky je napisao/la:
da pogledaj jesu li ti gumice popucale.
Nadji neki kvalitetan servis meni se jednom na laptopu pokvario space odnio u neki "fuserski" servis sve dobro izgleda nakon 5 dana opet isti problem.Ako ga hoces nositi u servis odnesi u neki dobar.
ma sve su to lopovi jaran moj odnio comp da mu se popravlja uzelimu plocicu od 512 MB rama ..
odes u servis kazes problem oni ce rijesit ... ocistit ... do cega je vec znaju oni .. GL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.