Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tastatura

142 pregleda · 15 odgovora · otvorena 30.09.2008. u 10:02

Za pocetak BŠMO svim gamerima koji slave Bajram !!!

Došlo se do malo para pa ocu da kupim tastaturu .. al ne sad nesto preko 50 KM ...
Naso sam u plusu "OCZ Alchemy Elixir Gaming Board " koja je 37 KM ... sasvim solidna ...

eh sad jel mi mozete vi jos neku jeftinu preporuciti il da mi kazete nesto o ovoj navedenoj ako neko ima iskustva sa njom
ja bi ti preporucio da skupis jos para pa da kupis g11
xxkaka je napisao/la:
ja bi ti preporucio da skupis jos para pa da kupis g11
kosta samo 116 KM
ja imam ovu http://www.computer-tempel.de/wordpress/wp-content/uploads/2007/07/logitechwave.png prezadovoljan sam sa njom ali je nisam kupio u bosni nego u Poljskoj tako da nemam prestave imali je vamo i posto je,al tamo sam je platio 40 eura tj nekih 80km ...
SuperNova19 je napisao/la:
ja imam ovu http://www.computer-tempel.de/wordpress/wp-content/uploads/2007/07/logitechwave.png prezadovoljan sam sa njom ali je nisam kupio u bosni nego u Poljskoj tako da nemam prestave imali je vamo i posto je,al tamo sam je platio 40 eura tj nekih 80km ...
ovaj lik je RaZaRaC #2
spama isto kao on...
kao sto je gore neko spomenuo,bolje ti je skupit jos malo para pa uzet logitechovu g11 ili g15 i snjom biti sretan vise godina...tako ti ja preporucujem

edit : nisam mislio na taj post(mada i on ima malo spama u sebi) ali jucer sam te gledao kako postas,mrsko mi je bilo pisati,ne znas koristiti opciju EDIT nego postas nove postove... i nepotrebne stvari,pripazi malo
zoomzomm je napisao/la:
ovaj lik je RaZaRaC #2
spama isto kao on...
kao sto je gore neko spomenuo,bolje ti je skupit jos malo para pa uzet logitechovu g11 ili g15 i snjom biti sretan vise godina...tako ti ja preporucujem

edit : nisam mislio na taj post(mada i on ima malo spama u sebi) ali jucer sam te gledao kako postas,mrsko mi je bilo pisati,ne znas koristiti opciju EDIT nego postas nove postove... i nepotrebne stvari,pripazi malo
sta bolan spamam samo covjeku preporucujem tastaturu,sta ti nije jasno ,necu vise ni preporucivat nikom nista pa zbog takvih ko ti ljudi i nedobijaju odgovore
Edit: Bas je i jesam korisitio vise nego posto dosadno bilo pa stacu udem vako na forum itd.
Jarane kazes da je G11, 116KM nova, ti ne moras uzet novu, ima tu raje koja prodaje G-15 malo koristene za 80 KM, sto je veoma prihvatljivo za takvu tastaturu. Tastatura ti i nije toliko bitna za igranje samo ako hoces neki izgled da furas na stolu.
cannabis4mi0 je napisao/la:
Jarane kazes da je G11, 116KM nova, ti ne moras uzet novu, ima tu raje koja prodaje G-15 malo koristene za 80 KM, sto je veoma prihvatljivo za takvu tastaturu. Tastatura ti i nije toliko bitna za igranje samo ako hoces neki izgled da furas na stolu.
100% dobar post, kao so cannabis rece, sve je to isto stvar je samo izgleda... pozz.
cannabis4mi0 je napisao/la:
Extra si to rek'o bas tako...

Uzmes je mozda i ispod 80KM polovnu g15 g11
Joj matere mi kod mene ova sto je dosla sa racunarom, bijela. Imam je 6 godina vec i radi ko nova. Fkt ne kontam kako neko moze dati 100+ KM-ova za tastaturu.

Sorry zbog spama na temu al sam morao reci svoje misljenje.
_St3altH_ je napisao/la:
Joj matere mi kod mene ova sto je dosla sa racunarom, bijela. Imam je 6 godina vec i radi ko nova. Fkt ne kontam kako neko moze dati 100+ KM-ova za tastaturu.

Sorry zbog spama na temu al sam morao reci svoje misljenje.
da i ja sam svoju "bijelu" tastaruru dobio uz pc kad sam ga uzeo u 3 razredu osnovne (sad sam 1.) i idalje radi ono sve je ok ... medjutim uzmi neku od 20 km crnu (da ti se manje prlja , mislim isto se one sve prljaju al nece ruzno izgledat) radi ugodnijeg "kucanja".
tas.. 10 km sta ce ti drugo idi uzmi pare napi se ostavi se tastatura
Moj savijet ti je da uzimes g15 ! Ja je imam prezadovoljan sam, kao sto je cannabis napisao ako nemas para za novu uzmes polovnu za nekih 80 km!
infusioN je napisao/la:
Moj savijet ti je da uzimes g15 ! Ja je imam prezadovoljan sam, kao sto je cannabis napisao ako nemas para za novu uzmes polovnu za nekih 80 km!
a koliko kosta nova g15 tastaruta......pozZz svima
150 KM je bila prije mjesec dana, sada je negdje oko 130 ja mislim!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.