Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Gamers.ba izabrani forum

3.517 pregleda · 191 odgovor · otvorena 20.08.2008. u 16:03

Jednostavno. Zbog svakodnevnog rasta nezrelih, neargumentovanih, nedoraslih, nezanimljivih i slicnih tema sa negativnim kontestom, predlazem uvodjenje izabranog foruma.

Naime, 80% foruma cini populacija mlađa od 16 godina, koja je nazalost uspjela da ovaj forum ucine onakvim kakav je sada.

Zbog starosjedioca ovog portala, i ostalih normalnih novoregistrovanih clanova predlazem uvodjenje izabranog foruma, kojem bi pristup imali ODABRANI clanovi, ali ne po rodbinskim vezama, nego zaista po postovima i svojoj zrelosti na forumu.
100 % da

Ali ko bi odlicivao ko ima pristup tom forumu,tj podforumu ili cemu vec ? Da li su admini kompetentni za to? X)
DA[/B] [B]DA[/B] [B]DA[/B] [B]DA

Dino kunem ti se da si daleko najpametniji na ovoj stranici, sve bi ovo propalp davno bez tebe !!!
bak1r je napisao/la:
ne.
razlog mog "ne" : pogledajte taj izabrani forum na derneku na sto lici.
mozda je radio prvih mjesec dana ali je poslije izgubio smisao.
+ odvajanje korisnika , vise spammera na neizabranom forumu i sve sto dolazi s tim.
da, upravo tako, zbog toga i nisam htio odgovoriti nista na ovu temu, dok netko ovo ne ne napise...
Kakvi bola izabrani forumi, j**o vas dernek i ta sranja,
do nedavno ste govorili da ova cjelina odnosno g.ba mora biti kao jedno,
zbog cega sada pojedince odvajati od starijih članova,
mislim da je to sasvim smijesno...
pa i netko od vas je imao 12 godina nekad, nadji temu iz 2003 god, pa cete vidjet kakve ste gluposti baljezgali...

Nevidim u cemu je poenta odvajanja starijih članova od ove nove populacije, mislim da sa time nemozete nista bolje uciniti od ovoga, desit ce se ista stvar kao sto je na derneku, zapustit ce se ovaj forum za neizabrane clanove i na cemu ste onda, vracate se na situaciju koja je bila prije pola godine...
Moj odg je NE....Zasto???Po pravilu smo svi ravnopravni...Bio ti 1 god na portalu ili 5 ti ako si zanimljiv zavolicete svi membersi...E drugo je to sto se pojedini poznaju u RL pa zele da budu VIP ili tako nesto...E sad ko zeli odredjeno da se sa nekim druzi nek napravi sebi novi portal ili nek se dopisuje preko MSN...A budale koje podsticu spamm trebaju biti banovane,ali ne acc nego IP adresa....Naravno o5 neko ima poznanstva pa ce se izvuci...Naravno nisam ja ovdje glavni nego ce biti kako admini odluce...Mada ideja moze da se uzme kao dobra,ali i ne mora...Pozz od VuK_Wodkovskij
@EDIT
o5 sam pregledao pazljivo postove i pola je napisalo DA[/B] ili [B]DA,Naravno[/B] ...e sad se ja pitam sta "DA" sta "DA NARAVNO"...Objasnite,bar ste pismeni ako niste svi odlikasi bili ili na fax-u sa 10-kom...Sta???NEznate da sastavite 3 recenice???NEgo samo DA DA DA....A sjecam se kad je bila bajna [B][/B]GAMERS REVOLUCIJA i kad su admini napisali da ce svi postovi sa manje od 10 znakova biti izbrisani...A sta se [B]SAD upravo dogadja...

Molim admine da odgovore...Ne patim k'o mnogi za ovim portalom...JOOOJ Boze banovace me,ubicu se....OMG dobio sam samar,izgubio sam bodove...Ovdje pola sto im pise ispred nicka PR0 su Nap-ovi...Hvala VuK_Vodkowskij
Moze i da ti budes glavni nad glavnima na tom izabranom forumu bit ce extra da se i to uvede ! super ideja
KilluminAti je napisao/la:
da, upravo tako, zbog toga i nisam htio odgovoriti nista na ovu temu, dok netko ovo ne ne napise...
Kakvi bola izabrani forumi, j**o vas dernek i ta sranja,
do nedavno ste govorili da ova cjelina odnosno g.ba mora biti kao jedno,
zbog cega sada pojedince odvajati od starijih članova,
mislim da je to sasvim smijesno...
pa i netko od vas je imao 12 godina nekad, nadji temu iz 2003 god, pa cete vidjet kakve ste gluposti baljezgali...

Nevidim u cemu je poenta odvajanja starijih članova od ove nove populacije, mislim da sa time nemozete nista bolje uciniti od ovoga, desit ce se ista stvar kao sto je na derneku, zapustit ce se ovaj forum za neizabrane clanove i na cemu ste onda, vracate se na situaciju koja je bila prije pola godine...
1. Na IF-u se nece odvajati stariji clanovi od novih nego ce se odvajati clanovi koji pisu zrelije, ozbiljnije i postove koji sadrze vise od 10 rijeci.
2. Zasto odmah govoriti da ce se IF zapustiti kao na Derneku, zasto ste takvi pesimisti?
3.Zasto odmah govoriti da ce se i forum za neizabrane odmah zapustiti?

Zar se to ne moze drzati u najboljem redu kad se realizira (ako ce se realizirati), za sta nam onda sluze admini kad ne mogu odrzati red u oba ta foruma. Ako i vec bude problema sa tim, dodjeli se vise admina ili neko drugo rijesenje, sad nije bitno koje.

Nije problem napraviti IF.
Nije ga problem odrzavati.
Nije ni problem odrzavati obicni forum.

Problem je u nama ljudima.
Problem je u tome sto neki u pocetku govore da to nece valjati a da nista jos nije pocelo.
Problem je u tom pesimizmu.
Sve gledate sa lose strane, nemate nimalo nade i zara da se to ostvari vec onako stojite sa strane i kudite nas sto to jako zelimo.

Zasto nas IF mora biti los i zapusten kao na Derneku?
Zasto bi obicni forum bio los i krcat spammerima?
Vjerujem da su nasi admini sposobni za to da oba foruma drze u odlicnom stanju.

Ljudi smo.
Sve mozemo.
Potrebno je samo malo volje.
Ja nisam za taj "izabrani forum" jbga treba uzet u obzir da smo mi svi dio ove neke nase gaming scene (ako uopste ima ikakve scene , al nebitno haj) . Neka svi imaju pravo na misljenje pa cak i ti maloljetnici ciji komnetari su fkt glupi i nezreli- cast pojedincima (ja se vecinom samo nasmijem na takve komentare) ..Mislim da bi uvodjenjem izabranog foruma popularnost ovog sajta znatno opala .. i nisam za to ...
slazem se odlicna ideja, usto nisu svi mladi ovdje neozbiljni ima i starijih

sve u svemu lijepa tema
naravno da treba, jer bi tako oni kojima je stalo do gamersa a ne do bodova ili postova dosli do izrazaja. Ako se i osnuje izabrani forum bilo bi lijepo da se novi clanovi primaju glasanjem clanova tog foruma, isto bi trebalo da vazi i za iskljucenje
ek0 je napisao/la:
Zbog takvih kao ti je dobar IF ... takvih koji ne mogu argumentirano odgovoriti nego samo znaju napisati (ne seri,odjebi ... itd...)

Mogao si se bar na ovoj temu suzdrzati da normalno odgovoris...
Cujes li ti sebe
Previse si malouman da bi ista drugo razumijo osim "odjebi,ne seri itd." kao sto si napisao.
Razmisli malo sta si rekao ? ha?
Jesi li !
Sad kad si skontao sta si reko pls LOG OUT.
admrZ je napisao/la:
Cujes li ti sebe
Previse si malouman da bi ista drugo razumijo osim "odjebi,ne seri itd." kao sto si napisao.
Razmisli malo sta si rekao ? ha?
Jesi li !
Sad kad si skontao sta si reko pls LOG OUT.
Hvala. razumijo sam!
Slazem se sa idejom i bio je red da se nesto tako slicno uvede
mozda je bolje ovako razmisljat.
ovi sa neizabranog foruma ce se mozda pocet ponasat zrelije, da bi usli u izabrani forum.
sto bi to bilo mocno. :)
Na miru bi se moglo pisati,onda bi se mnogi trudili da se sto "finije" ponasaju ne bi li i oni dospjeli u IF.
Hoce li ista od ovoga "bidnut"?

Nemojte gledati kakva je forum na derneku. Tamo se napucavaju. Sve mi se place kad odem na forum od derneka.

Sviđa mi se ideja! 100% je podržavam!

Cheers (H)
MA ko ce to izabirati ?
MA ko ce pratiti po 4umu ?
Ma ko ce to odrzavati , mislim oce prva 3 dana =) ?

no hard feelings ,ali govorim istinu =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.