Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

boNe i ekipa

1.035 pregleda · 86 odgovora · otvorena 19.08.2008. u 16:42

Evo ovako igrao sam mec sa momcima liryom marinom i jos neka 3 momka vs uniQue i momci su izgubili 14:1 da bi nas banali i poceli srati da je cit i onda nakon toga prijavimo se na njihovu ligu oni nam nedaju da igramo

Sam da vidim kako neki seru da je citer isto kao sto je bilo slicno i za danija
lol...jeste igrali preko steama?
jer ste imali CHITOVE JADOVI,cekaj da razmislim???? KO JOS DROPPA NA DELETE???????????????
magarac jedan
E AMARE OVAKO DA MI NEBI POCELI PRICATI BOLAN KAKO TE NIJE STID IMALI STE SVI SKORO MENI SE JEDNOM POSLO DEMO I PRIZNO DA SI IMO AIM I WH A JA NIKOME NISAM HTIO DA KAZEM JER NISAM PI**A !
Diccapo je napisao/la:
E AMARE OVAKO DA MI NEBI POCELI PRICATI BOLAN KAKO TE NIJE STID IMALI STE SVI SKORO MENI SE JEDNOM POSLO DEMO I PRIZNO DA SI IMO AIM I WH A JA NIKOME NISAM HTIO DA KAZEM JER NISAM PI**A !
To je na non steam i bilo prije 5 mjeseci
a ovo je steam i nisam imao a diccapo ti sto si se umislio kao i ekipa cast izuzecima..... Imao si u ekipi 2 citera Jesse i Snow pa se nisam zalio
to ste vi izmedju sebe trebali raspravit a ne otvarat temu..
Diccapo je napisao/la:
tako je , Diccapo nije pi**a :D
Udri ih enise :)
@ st0k3 - Slazem se !
Jesse je napisao/la:
jer ste imali CHITOVE JADOVI,cekaj da razmislim???? KO JOS DROPPA NA DELETE???????????????
magarac jedan
sto nebi dropo na delete

ako na delete dropa sta radi na insert :S WTF
ReCnoRdeN je napisao/la:
a ovo je steam i nisam imao a diccapo ti sto si se umislio kao i ekipa cast izuzecima..... Imao si u ekipi 2 citera Jesse i Snow pa se nisam zalio
KOJIH BOLAN 5 MESESCI BILO PRIJE MJESEC I PO ! MI NEMAMO CITERA U KLANU NI JESSE NI SNOW NIJE BIO ! I IMAMO PRAVO DA SE UMISLAJMO JER SMO VAS I SA CITOM UZELI !
ahhahaa,daj dokaz da sam citer??????
ja imam da si ti jado,i sto si pastao temu na g.ba? zato sto ne dozvoljavamo citerima da se prijave na turnir?
Ja koliko znam igranje preko steama na vac2 serverima podrazumijeva da niko nema cheat
ReCnoRdeN je napisao/la:
lol jednom koristio cit uvijek koristio cit =)
ja igram 7 god i tek sam ove godine VIDJEO sta je cit ovdje gdje radim u klubu =)

@stoke
potpis =)
what u think about lan ?
boNe je napisao/la:

ako na delete dropa sta radi na insert :s WTF
daj sam meca ima li sta nije bilo prije mjesec i po sigurno bilo na pocetku tamo novembra znam ja a ovo sto je bone okacio ja kazem odi na svaki server i pritisci delete i insert izbacit ce ti ovako zelenim slovima

Sam se stidite ja nisam izgubio od vas ovaj mec vi ste izgubili 14:1 kao ct i banvoali nas mene lirya marina i jos neka 2 momka sto su igrala
boNe je napisao/la:

ako na delete dropa sta radi na insert :s WTF
KAKO OVO OBJASNJAVAS ?
ako se preko steama na vac2 serveru moze koristiti chit onda smo chitali , ko mene proziva neka mi se javi na steam ili msn ja uvjek kucam record i snimam rado cu mu send , nemorite me botovi :D
ReCnoRdeN je napisao/la:
daj sam meca ima li sta nije bilo prije mjesec i po sigurno bilo na pocetku tamo novembra znam ja a ovo sto je bone okacio ja kazem odi na svaki server i pritisci delete i insert izbacit ce ti ovako zelenim slovima

Sam se stidite ja nisam izgubio od vas ovaj mec vi ste izgubili 14:1 kao ct i banvoali nas mene lirya marina i jos neka 2 momka sto su igrala
(L) nisam htio ovo stavljati al kad vec hoces....

JEDNOM CITER ZAUVIJEK CITER
Jesse je napisao/la:
ahhahaa,daj dokaz da sam citer??????
ja imam da si ti jado,i sto si pastao temu na g.ba? zato sto ne dozvoljavamo citerima da se prijave na turnir?
tebi se neobracam pod jedan pod dva nacui se kretat timur te mali ubija nogom i igrao sam meceve i meceve dok ti nisi igrao i igram i dalje sa drugim ljudima jer vi ste samo umisljene osobe nis vise svaka cast walletu ini i bonetu ostalo cus

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.