Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Finale turnira u Zvorniku!

1.306 pregleda · 48 odgovora · otvorena 16.08.2008. u 23:30

a primili ste see aaaaaaa
gusto je gusto imali kakav hltv da gledamo ?
mi dobili eu4iu prvu mapu iq dobili 16 : 1 , i igrali 15 : 15 i dobili nas 3: 0 . 1 : 0 ...i dobili nas 15 : 15 i dobiju nas na produzetke 21 : 19...a finale vodi distr 3 mapu nuke 10 : 0 , moje misljenje njihov turnir , stvarno igraju isto 3 pottija i 2 heatona i kao todor....
pa kako nema hltv... evo ga>
hltv3.verygames.net:27046
Ar1F je napisao/la:
pa kako nema hltv... evo ga>
hltv3.verygames.net:27046
Mog'o si valla i editovat post ... :/
nyonyo je napisao/la:
a sto ti moras spamat ? sta ti mislis sto ti je treba azrA da mozes spamat po g.ba? btw : ćekaj da dodem u Bihac
je napisao/la:
Et opet nisi edit...
Btw i jesam to uradio !!!!
Kontao sam da je vec zavrsio mech l o l .
nyonyo je napisao/la:
e potti znaci ovo je fake hltv , znaci sto nisi isprobao pa onda nesto pricao ? molim te lepo ? znaci sto nisi usao u cs , i u konzolu upisao connect ?
Ar1F je napisao/la:
mi dobili eu4iu prvu mapu iq dobili 16 : 1 , i igrali 15 : 15 i dobili nas 3: 0 . 1 : 0 ...i dobili nas 15 : 15 i dobiju nas na produzetke 21 : 19...a finale vodi distr 3 mapu nuke 10 : 0 , moje misljenje njihov turnir , stvarno igraju isto 3 pottija i 2 heatona i kao todor....
Krasno sastavljash recenice.
Ocel to Dorijan uzeti tur?!!!
Ar1F je napisao/la:
jarane moram ti reci da divno pises i sastavljas recenice :S:S:S
koliko je to ekipa bilo :O
Ar1F je napisao/la:
e fakat ja nista nisam skonto sta si reko : (
možeš li ponovo ali bolje napisat'
StrikerHAVEN je napisao/la:
pa ako su zavrsili do 12 negdje 6?
14 ekipa po nekoj informaciji sto sam dobio od tamo
StrikerHAVEN je napisao/la:
pa ako su zavrsili do 12 negdje 6?
sa 6 ces zavrsiti do 3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.