Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Oprema Jeftino!

1.633 pregleda · 83 odgovora · otvorena 16.08.2008. u 04:26

Nisam stavio temu sto godina pa da vas malo razveslim ovom temom :)

Za mjesec dana krecem za Njemacku raditi, pa sam kontao malo para jos usput zaraditi, a da i vi svi budete dobri!

Kontam kupiti dole neke opreme i prodati ovdje, jer sam nasao nacin da uzmem jeftino dobro ocuvanu polovnu robu :D

Tako da bih vas zamolio da ovdje postate sta vam treba i koliko vam nije puno dati para za taj dio opreme!

Mislim da nije puno da date 30-40Maraka za jedan MX518 ili 10-20Maraka za podlogu Control ili Speed...

Prva tura bi znaci trebala stici tamo negdje krajem Oktobra!
ZNACI POCNITE SKUPLJAT! KO NEMA

Voli vas tenk, samo se igrajte :$
kralju moj ..eh ovako moze jedna podloga razer mantis control ..izaslo bi me oko 10-15 Km zar ne ?? (L) tenk
extibo je napisao/la:
Izasla je ima 2-3 sedmice.
Vidjet cemo, posto ne vjerujem da ima polovno tek je izasla ;)
heh dario dobra je to ideja svaka cast! neg za te pare sam ja naisti nacin nasao novi inteli 3.0 za 60 KM i nasao sebi novu novcatu razerovu podlogu koju nemozes u BiH naci za iste te pare! al opet dobra ideja!
KIKIC je napisao/la:
tenKO :) ICEMAT SLUSHE (http://www.steelseries.com/int/products/audio/siberia-full/information) i quick havy sve do 80KM akO MORE :)
icemat i qck heavy za 80 KM pa nije caj to neces pokvareno za te pare naci! ja cu ti objasnit icemat nove su 90 eura a pokvarene a kamol polovne nisu ispod 35 eura ! mozes dobiti mozda icemat za te pare al samo icemat bez zvucne
extibo je napisao/la:
http://www.razerzone.com/p-119-razer-goliathus-gaming-mouse-mat-speed-edition.aspx

Mozes li nabavit?
imam ja 4 takve podloge :P muhahahah 1 moja jedna na poklon 2 za prodaju pa se javite! ko oce :D btw ima i roccat sense nema je nigdje u BiH ima samo 1 na raspolaganju pa vidite javite se neu!

razer goliathus : 65 KM
roccat sense : 60 KM
gAte je napisao/la:
icemat i qck heavy za 80 KM pa nije caj to neces pokvareno za te pare naci! ja cu ti objasnit icemat nove su 90 eura a pokvarene a kamol polovne nisu ispod 35 eura ! mozes dobiti mozda icemat za te pare al samo icemat bez zvucne
pa eto moze do 100 :)
KIKIC je napisao/la:
pa eto moze do 100 :)
al neces QCK heavy nigdje naci polovnog ako ga gdje nadjes jeftino onda ces naci na ebay.de al ti za tu jeftinu cjenu nece niko dati 1 komad neg moras vise podloga kupit onda ce biti da cjena! ja sam najjeftiniji QCK heavy naso za 15 Eura i to sam ih morao 7-8 komada uzeti da bi bila ta cjena inache bi bio 19 eura
http://www.steelseries.com/int/products/audio/siberia-full/information

kolko bi me izasle te slushe ?
gAte je napisao/la:
al neces QCK heavy nigdje naci polovnog ako ga gdje nadjes jeftino onda ces naci na ebay.de al ti za tu jeftinu cjenu nece niko dati 1 komad neg moras vise podloga kupit onda ce biti da cjena! ja sam najjeftiniji QCK heavy naso za 15 Eura i to sam ih morao 7-8 komada uzeti da bi bila ta cjena inache bi bio 19 eura
haj kad se vratis prodas mi za 35KM :P :)
eh ti ces sad mislit da se zajebavam aL sam smrtno ozbiljan xD ,biL ti meni mogo inteli 1.1 *?
gAte je napisao/la:
sta ti bombas 49 eura icemat nowe na Sk gaming
speed & mx518 ae dodaj me na msn
[email uklonjen] pa da se dog za cjenu ?:D
haruN je napisao/la:
sta ti bombas 49 eura icemat nowe na Sk gaming
na sk-gaming..... + postarina hmmm koliko para.... dalje pod
1. to su slushalice bez zvucne karte
2. to su icemat siberia (a ja pricam o steelseries siberia)

HVALA

P.S. dobro se skontajte pa nesto recite ;)
gAte je napisao/la:
na sk-gaming..... + postarina hmmm koliko para.... dalje pod
1. to su slushalice bez zvucne karte
2. to su icemat siberia (a ja pricam o steelseries siberia)

HVALA

P.S. dobro se skontajte pa nesto recite
To su icemat sluske sa steelseries naljepnicom o kojima ti pricas.
tenkicu, panciru, robocop... il vec kako te zovu xD ... od tebe smo navikli u zadnjih 5 godina samo na spamove, nebi me zacudilo da i sad hoces da koji post zaradis....
Inaci nije to losh bizznis i ja sam to pokuso, al na kraju nije mi se dalo ....
gl....pusica za mladu xD
slusaj Hitonu .... onaj ko nije Sarajeva dobija postom?

postarinu plachash ti naraFno
hmm sa koliko para bi nasao podlogu Everglide™Titan MonsterMat - Fnatic ? ako moze nova znaci cjena et cao Da mallo ovnam na vecim podlogama na func-u igram vec skoro po godine

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.