Diskusija
FA by ScandaL
326 pregleda · 25 odgovora · otvorena 15.08.2008. u 19:30
visak ti je ovo EVA , a dobro si je isjeko XD
ScandaL je napisao/la:
cek mal sad.. ako si ti "pro" ajde onda navedi neke tehnike molim te .. hahahahhaaaa
i ja debil postam svudje radove
i ja debil postam svudje radove
Ili hajde ovako... hajmo svi biti površni i praviti se da se međusobno volimo
jer negativna kritika je loša.
Ako si očekivao da ćeš dobiti samo pohvale, zašto si uopšte postao slike? Hoćeš mišljenja a nisi spreman suočiti se s negativnom kritikom... koje uvijek ima.
prva slika je dobra,malo bolji font i bila bi extra
druga slika mi se iskreno ne svidja,pogledaj malo na sta lici tijelo (pogotovo noge).mislim da si to mogao malo bolje doraditi,da ne izgleda ko da je izrezano sa 1 slike i samo paste na drugu.
sve u svemu nije loshe,nastavi se truditi i biche sve kako i treba,gl.
druga slika mi se iskreno ne svidja,pogledaj malo na sta lici tijelo (pogotovo noge).mislim da si to mogao malo bolje doraditi,da ne izgleda ko da je izrezano sa 1 slike i samo paste na drugu.
sve u svemu nije loshe,nastavi se truditi i biche sve kako i treba,gl.
fino fino =)
Taj prvi Eva rad ti nemoze bit vishe low nego sto jeste...
Light Blue background.. 2 crne linije... mutava slova bez imalo stila... i sta si uradio? Ubacio render Eve i dodo outer glow?
DJESI POTTTTTTIIIIII :O:O:O:O:O :/
Drugi rad isto jako jednostavan al je fino ispao...
(K)
Bravo ti mogu reci jedino zato sto si fino izrezo Evu i Umu hahahah
Ae samo nastavi, bice bolje

btw. umjesto da se ****** po forumu ae ti navedi par tehnika? I ae fino reci zasto je rendering jedna od najtezih?
Jeste jedna od tezih kada trebas dobar dio komplikovane slike izrezat... to je sve... :/
Ti si izrezo 2 "dame" i onda sve usro...
Light Blue background.. 2 crne linije... mutava slova bez imalo stila... i sta si uradio? Ubacio render Eve i dodo outer glow?
DJESI POTTTTTTIIIIII :O:O:O:O:O :/
Drugi rad isto jako jednostavan al je fino ispao...
(K)
Bravo ti mogu reci jedino zato sto si fino izrezo Evu i Umu hahahah

Ae samo nastavi, bice bolje

btw. umjesto da se ****** po forumu ae ti navedi par tehnika? I ae fino reci zasto je rendering jedna od najtezih?
Jeste jedna od tezih kada trebas dobar dio komplikovane slike izrezat... to je sve... :/
Ti si izrezo 2 "dame" i onda sve usro...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.