Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 15 bodova

PC Windows Problem

118 pregleda · 9 odgovora · otvorena 14.08.2008. u 08:53

Imam veliki belaj.
Evo sad nesto bezveze na gamersima gledam,kad odjednodm,samo mi se ugasi komp,i ovo mi pise na desktopu.

I ja ga restartujem na dugme na kucistu. Sta da radim,do cega je ovo,zasto se desava,pomozite!?

Evo sad sam pokrenuo scan sa avastom i sve cu da vidim,valjda ce neko znati pomoci.
obicni windows bug imam ga ja odkad znam za sebe ...
pojavljivat ce ti se jos nekoliko puta najvjerovatnije i to kad tek upalis comp nakod 2-3 minute
nista opasno
obicni windows bug imam ga ja odkad znam za sebe ...
pojavljivat ce ti se jos nekoliko puta najvjerovatnije i to kad tek upalis comp nakod 2-3 minute
nista opasno
ps omg 2 posta mozzila ://
Rješenje
  NISTA OPASNO.

Itekako opasno. Instalacija sistema nije uradjena kako treba. Svako preopterecene sistema bilo na grafickoj ili nekom programu t.j. u BIOS.u dolazi do pojave plavog skrina. No i dalje se moze raditi snjim sve do jednom kad bude SHUTDOWN SiSTEM i odose svi podaci. Moj savjet, sve dokmente prebaci na CD. Pronadji Servis Pack 2 i uradi kako treba instalaciju. Nemoj mi samo reci da si racunar kupio u ITComputersu. Jasno ce mi biti sve!
Vilenjak je napisao/la:
:D NISTA OPASNO.

Itekako opasno. Instalacija sistema nije uradjena kako treba. Svako preopterecene sistema bilo na grafickoj ili nekom programu t.j. u BIOS.u dolazi do pojave plavog skrina. No i dalje se moze raditi snjim sve do jednom kad bude SHUTDOWN SiSTEM i odose svi podaci. Moj savjet, sve dokmente prebaci na CD. Pronadji Servis Pack 2 i uradi kako treba instalaciju. Nemoj mi samo reci da si racunar kupio u ITComputersu. Jasno ce mi biti sve!
Muahahahah....

"Nemoj mi samo reci da si racunar kupio u ITComputersu. Jasno ce mi biti sve!"

Ja prije 2 god gledao u ITComputer-su komp. 2100KM
I odma sutra sklopio "sam" isti komp doslo me oko 1200KM...ccc...Hem sto te podere za cijenu, hem sto ti uvali pokvareno!!!
Vilenjak je napisao/la:
:D NISTA OPASNO.

Hmm...Ovo je vec service pack 2,ali ima izgled viste(theme)...Racunar nije kupljen u IT-u,nego sam ga ja sastavljao u nekoj radnji(govorio koje ocu djelove),ovo mu je vec 2-3 godina...Znaci,zvat cu majstora. Ok vidjet cu ocel iko dati jos neki odgovor.
mizzy je napisao/la:
Hmm...Ovo je vec service pack 2,ali ima izgled viste(theme)...Racunar nije kupljen u IT-u,nego sam ga ja sastavljao u nekoj radnji(govorio koje ocu djelove),ovo mu je vec 2-3 godina...Znaci,zvat cu majstora. Ok vidjet cu ocel iko dati jos neki odgovor.
Ma nije to lik ti govori da sve snimis program i sve sto ti je potrebno snimis na CD i ponovo dignes sistem, al ovaj put kako treba...Ne treba ti nikakav majstor o_O
i meni se desavalo milijardu puta..

reinstall vindouz i to je to
i meni se to desavalo nisam siguran al mislim da sam instalirao framework-ove 1-2-3
pokusaj =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.