Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

windows installation

96 pregleda · 6 odgovora · otvorena 13.08.2008. u 20:37

Zz svima..
Kao sto sam naslov kaze, rijec je o instalaciji winodws-a (Xp SP 3)...zanima me da li mogu odma instalirati SP 3 sa cd-a bez prethodnog obaranja sistema pomocu nekog cd-a ili mogu odma krenuti sa instalacijom?!...

Posto sam trenutno korisnik hs kablovskog interneta, da li poslije reinstaliranja windowsa moram opet zvati njih da mi dođu i naprave konekciju, ili to mogu sam (KAKO?) ?

Unaprijed hvala.
Don't spam!
Kupi SP3, i instaliraj.... A zasto jednostawno ne update sistem, ako wech imash SP2, Idi na microsoft update i sistem jednostawno updejtujesh??
venge je napisao/la:
Kupi SP3, i instaliraj.... A zasto jednostawno ne update sistem, ako wech imash SP2, Idi na microsoft update i sistem jednostawno updejtujesh??
Imam SP 3 na CD-u! Ja pitam da li moram obarati sistem prije nego sto pokrenem instalaciju preko Boot i sl.?...
ne nemoras obarati sistem samo ga preko sp2 install. sto se tice konekcije tj konektovanja na internet, ne vjerujem da ce ti se ista desiti al ak ti se desi ides ovako :
My network places, view network connections, create a new connection, pa onda next, pa connect to the internet, setup connection manually, pa connect using a broadband connection that requires username and password, pa ime intenet provajdera, pa username i pass poslije toga, i finish, nadam se da sam ti bar malo objasnio, i tebi i ostalima koji nisu znali.
worm_sa je napisao/la:
ne nemoras obarati sistem samo ga preko sp2 install. sto se tice konekcije tj konektovanja na internet, ne vjerujem da ce ti se ista desiti al ak ti se desi ides ovako :
My network places, view network connections, create a new connection, pa onda next, pa connect to the internet, setup connection manually, pa connect using a broadband connection that requires username and password, pa ime intenet provajdera, pa username i pass poslije toga, i finish, nadam se da sam ti bar malo objasnio, i tebi i ostalima koji nisu znali.
Hvala qume!
Svaka ti dala... (:
skini odavde www.microsoft.com
Ako kod tebe procesor AMD, SP3 nije preporucuje AMD.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.