Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Partizan vs Fenerbache 2 : 2

326 pregleda · 35 odgovora · otvorena 13.08.2008. u 23:36

Ovu temu sam otvorio samo radi onih sto su govorili partizani gazite Turke, heheh na kraju 2:2 i onako cete izgubit. Bez nacionalizma molim. Admina temu u kantu molim.
OOOooOooooo partizane volimoooo te srcem svimmm de god ti da igras tu su tvoji grobari....:DELIJE SEVER AHHAHAHAh
OOOooOooooo partizane volimoooo te srcem svimmm de god ti da igras tu su tvoji grobari...

I sta sad ? 2-2

PARTIZAN JE IGRAO BEZ 7 STARTNIH IGRACA ZBOG OLIMPISKIH IGRA

PA PREGAZICE TURCINE U ISTAMBULU :D
ma kakav partizan jedva odigrali protiv zgepceta 0:1
srbinbre je napisao/la:
OOOooOooooo partizane volimoooo te srcem svimmm de god ti da igras tu su tvoji grobari...

I sta sad ? 2-2

ma glup si ba odma moras na nacijonalnoj osnovi nesto govoriti ma Vi srbi ste takvi prava djubrat ČAST IZUZETCIMA al ih ima slabo Bogami danas ccc :(
KIKIC je napisao/la:
ma glup si ba odma moras na nacijonalnoj osnovi nesto govoriti ma Vi srbi ste takvi prava djubrat ČAST IZUZETCIMA al ih ima slabo Bogami danas ccc :(
NISAM MISLIO KADA SAM REKAO TURCINE NA AUTORA TEME.. MISLIO SAM "PREGAZICE TURCINE" al sam omanuo zbog zurbe, evo edit sam!

a ako budemo iskreni. bosanci uvek psuju prvi!
srbinbre je napisao/la:

I sta sad ? 2-2

valja doci na stambol grad... ako to prezivite svaka cast... je***i su turci navijaci...
gledam neki dan reportazu, kazu da turci vole da pucaju uzrak kad se raduju... jbga, bit ce j**e i ako se ne budu radovali... xD
Burek_King je napisao/la:
valja doci na stambol grad... ako to prezivite svaka cast... je***i su turci navijaci...
gledam neki dan reportazu, kazu da turci vole da pucaju uzrak kad se raduju... jbga, bit ce j**e i ako se ne budu radovali... xD
sada kad sam bio u istanbulu kad je turska dobila hrvatsku to je bila ludnica i pucnjava do 5h ujutru e kako su samo ludi za fudbalom :/
srbinbre je napisao/la:
NISAM MISLIO KADA SAM REKAO TURCINE NA AUTORA TEME.. MISLIO SAM "PREGAZICE TURCINE" al sam omanuo zbog zurbe, evo edit sam!

a ako budemo iskreni. bosanci uvek psuju prvi!
idiot???idioti su svi Srbijanci koji se smatraju pravim vjerodostojnicima loze Nemanjica...I vi ste samo Srbi...Gledate da li ima nekog u dijaspori..I Srbi zive van matice...i jos nesto nepostoji pravilo ko 1. vrijedja(to da upamtis djubradi su na sve 3 strane)...i prvo razmisli pa tek onda nesto pisi

Volim Partizan jer je to Srbijanski predstavnik(jedini)u Evropi.........a inace
Otisli su svi kuci bijeni-najjaci su,znajte,cigani
sutra ce vrijeme biti promjenjivo oblacno s povremenim tornadima, cuvajte se moguci su duzi suncani intervali uz temperaturu -2 - p.s. ovo je gamerski forum idite na neki fudbalski ili kulinarski forum pa se svadjajte
debilizam. kakve veze ti imas sa turskim timovima, a ti sa srpskim... ???

noobs, kad ce vam u glavu uci da se svadjate radi necega sto ne vodi nigdje.

Niste ni jednu utakmicu pogledali ni jednog ni drugog tima a "navijate" za njih samo kad treba ispasti na nacionalnoj osnovi.

Really RTD's
Nisam ja nista kriv, maloprije kada je Partizan vodio 2:0 psuju i pisu svasta, a sad kad je Fener izjednacio izbrisu temu ! Ja nisam nacionalist ali sta moraju vrijedati drugi narod.
0xygen je napisao/la:

Niste ni jednu utakmicu pogledali ni jednog ni drugog tima a "navijate" za njih samo kad treba ispasti na nacionalnoj osnovi.

Really RTD's
Koliko si siguran da neko ovdje nije isao na utakmice???
0xygen je napisao/la:

Really RTD's
Za raziliku od tebe ne krademo ljudima pare i steamove .;)
srbinbre je napisao/la:
Za raziliku od tebe ne krademo ljudima pare i steamove .;)
ne seri ba... nista on ne krade...
je**š i jedne i druge, bespotrebna tema...
Kad smo jos kod steamova....Ko ih sve prodaje???Pouzdaniji malo izvori mi trebaju......samo da mogu da namjestim DB............pa kad pocne YAMCHA da kara i VUCIJOM PESNICOM sve da obara

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.