Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

baksuz

220 pregleda · 7 odgovora · otvorena 25.03.2005. u 01:25

Ev opet mene i mog baksuzluka
Sad je u pitanju CD-ROM.
Sam pokrece CD-ove. Npr. imam unutra CD Vice City-ja i dok je komp upaljen sam se pokrene autorun. Potrazio sam viruse al ih nisam naso. Znal ko u cemu je finta
Eh mozda je do botanja ali ne vijerujem, jer je to obicni CD (game) on inace prepozna OS system pa pocne sam da ga zaboota ...

De kada upalis PC, idi na My Computer, pa desni klik na CD-DRIVE (E, F) i onda properties, i imash sigurno ono autoplay, tu imash opciju da iskljucish autorun svakog cd-a, ti si sigurno namjestio da radi autorun direktan. To misli na ono kada sam pokreces instalaciju nekog programa ako je taj CD unutra. Ali .. de to vidi shto sam ti rekao ..

Ako ti ne pomognu nashi ovdje odgovori, moj savjet ti je da si kupish novi CD-ROM. Nekih je 30-tak KM, skupish pare i kupish

Pozzz...
Autorun u opcijama CD-roma, ako ubacish CD i neces da pokrene autorun drzis shift 5-6 sekundi i autorun je bypassovan
"TuneUp Utilities 2004" sve te sitnice sto ti edu na zivce motzes da ukljucujes, iskljucujes, kao npr:

Autorun, Uskljuciti strelicu sa Shortcut, Kad ti zaledi neki program/aplikacija da ti se ne pojavljuje onaj "Send Report", onda da ne ceka onih 20 sec., nego da odmah ide "End Task" i jos mnogo toga ima.

Nisam citao pravila pri registraciji, posto mi je mrsko, pa prema tome ne znam koliko je uvazeno/zabranjeno posatavljanja ilegalnih linkova, i koliko administratori prate teme.
pa nemoj držat cd-eove u cd rom-u dok nešto drugo radiš............LOL..........
^WaNGLeR^ je napisao/la:
pa nemoj držat cd-eove u cd rom-u dok nešto drugo radiš............LOL..........

Al kad igram igru usred igranja pokrene autorun

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.