Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Msn neće

130 pregleda · 11 odgovora · otvorena 12.08.2008. u 16:35

Ma mom kompu imam dva usera, ovaj jedan nediram jer je sestrin, a ona sjede na komp jednom u mjesecu, a ovaj moj je stalno u upotrebi...e sad jucer ja udjem na msn, budem malo, i ugasim ga, i poslije kad probam da ga upalim neće. Odem na sestrin acc, i moze, vratim se na moj, nece. Odem na ono Troubleshoot, i one kvake se pokazu na svakoj tezi osim na IE offline settings
i Wireless.l Kliknem na repair nis.
Help pliz, dao bih bodove, ali imam sto i nesm sto i nije nes. Nadam se da dam nije svma stalo do bodova ;(
Usput od jucer mi je i net na mom useru sporiji...elob buissnies paket, nije nikad spor, ali sad nes koci... o game nikako da ucita
edit, ucitava mi sad normalno...to sam umislio
kad kliknem na msn retry pokaze mi nes uzvicnik i deffault key
i isto sa keyport
ostali nije acc na msn vec na kompu
sestra ti hacker ^^
@tema napravi sebi novi acc a sa tog starog samo sta ti treba prenes sa usp ili sprzis na cd..
StR0nG je napisao/la:
sestra ti hacker ^^
@tema napravi sebi novi acc a sa tog starog samo sta ti treba prenes sa usp ili sprzis na cd..
ne sreba kontakte sprziti ili spasiti na usb.. nego oces contacts i save ..i kad napravis novi msn samo odes contacts i import nadjes gdje si save i to ti je to :D pozz

EDIT: nazovi te iz eloba ili probaj rr kompjuter ili probaj rr modem ..eto pozz
daj ne bubaj strong

Problem ti je u sljedecem...

Udji u Internet Explorer i samo ce ti izbaciti offline,na engleskom ce te kao pitati da li zelis biti online,ti reci ne,i ono te prebaci na online

I mozes nam msn!!!
najpametnije je da reinstaliras msn
pa instaliras opet najnoviju vrziju.....
to se i meni desavalo na novom kompu ....
i to sam uradio i radilo je ...
ako ne kontas nesto pitaj na PM
ma ako ti je je IE offline samo podesis na online to mozes ja mislim i preko repaira a i kako je ovaj iznad reko....
Nece meni msn danas citav dan,ni meni ni sestri
De matereti ajde na msn ja cu ti sve detaljno objasniti....
amarko je napisao/la:
De matereti ajde na msn ja cu ti sve detaljno objasniti....
HAHAHAHAHAHAHA ne mogu da vjerujem. ukočio sam se od gluposti.

al' raja lupa to je nevjerovatno. a i tebi nije palo napamet da ta kvaka na internet offline bla bla moze znacit' da je upaljen "work offline" u IE. samo ugasi to.
Ti matereti mislio da sam ozbiljan AHAHAHAHAHHAHAA lika ba
HAHAHAHAHAH

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.