Hajmo, nismo se odavno svadjali

evo mi u Mo dobili adsl's

evo mi u Mo dobili adsl's
1.143 pregleda · 21 odgovor · otvorena 24.03.2005. u 20:39

| STA tek sada dobili ADSL. Joj pa znaci da cu ja u Livnu dobiti onda za 5-6 god. |
... nisam upoznat sa wc3 scenom.. nisam kompetentan 
.
Numma & Bebz rulllzz ![]() |

^^ ) pa izabrat nesto u fazonu "najbolji ud, orc, human " etc.
| enta i brki. obavezno. dalje ne znam. trebali bi napravit mali online turnir ( sad kad i vi imate adsl ^^ ) pa izabrat nesto u fazonu "najbolji ud, orc, human " etc.Al enta i brki van konkurencije IMHO ![]() |
| enta i brki. obavezno. dalje ne znam. trebali bi napravit mali online turnir ( sad kad i vi imate adsl ^^ ) pa izabrat nesto u fazonu "najbolji ud, orc, human " etc.Al enta i brki van konkurencije IMHO ![]() |

to neznam ja cu igrat taj online turnir ,jel mi je to jedina sansa da odigram sa ovim mostarcima koji mirrror ,koji su dobili grubby-a imba ... a repka i ja tesko... da cu sansu ovim mostarkim elfovima koji su ... rofl!!!! 
seYo~ je napisao/la:
hehe tnx ... ![]() Moj predlog : 1vs1 Seyo brki ![]() 2vs2 thunderJ. ifrit ( O B A V E Z N O ) Sto se tice ovog online turnira, najbolji UD "seYo" , orc neko iz bijeljine , human numma i nema tko drugi! ELF to neznam ja cu igrat taj online turnir ,jel mi je to jedina sansa da odigram sa ovim mostarcima koji mirrror ,koji su dobili grubby-a imba ... a repka i ja tesko... da cu sansu ovim mostarkim elfovima koji su ... rofl!!!! ![]() |

seYo~ je napisao/la:
hehe tnx ... ![]() Moj predlog : 1vs1 Seyo brki ![]() 2vs2 thunderJ. ifrit ( O B A V E Z N O ) Sto se tice ovog online turnira, najbolji UD "seYo" , orc neko iz bijeljine , human numma i nema tko drugi! ELF to neznam ja cu igrat taj online turnir ,jel mi je to jedina sansa da odigram sa ovim mostarcima koji mirrror ,koji su dobili grubby-a imba ... a repka i ja tesko... da cu sansu ovim mostarkim elfovima koji su ... rofl!!!! ![]() |
Stekao sam dojam jer me svaki tvoj post sve vise i vise nasmijava.

seYo~ je napisao/la:
O_O brki bash i ne igra vise. u mostaru su aktivni ovi igraci: lastday,lanti,neno & ja ima jos par novih,ali ne znam jos kakvi su |

seYo~ je napisao/la:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.