Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Nokia n95 pc suite

170 pregleda · 26 odgovora · otvorena 11.08.2008. u 13:24

ej ljudi imam problem sa spajanjem n 9e5 sa pc suite-om sve sam inst na kompjuteru kad ocu da prebacim temu na mob pise finish instalation on the phone user interface ili neki drugi program za prebacivanje tema i igrica
Imam ja , i ja tak ne radim , ja uradim prijenos podataka , ne pc suite , i kad prebacim na mob , onda iskljucim usb i na mobu to nadjem(to sto sam prebacio) i preko njega to install ..
@karabatak , slazem se . heh

@wiawoow ne spamaj , nismo idioti da neznamo ..
vidis da pise nokia n95 pc suite .. a u textu , decko pogrijesio , svi grijesimo ... !
wiawoOw je napisao/la:
Ma sigurno misli na Nokiu N95, il' se varam? =)
aaa.. pa sto odma ne rece... ja ovdje glavu razbijam koja je to nokia n 9e5.. hvala buraz.. ja bi jos 2 sata kont'o o cemu on prica..

edit- dajte cojeku aplauz cita misli

u pravu je AdoS.. samo njega poslusaj i sve ce bit ok- zna co'jek
AdoS je napisao/la:
Imam ja , i ja tak ne radim , ja uradim prijenos podataka , ne pc suite , i kad prebacim na mob , onda iskljucim usb i na mobu to nadjem(to sto sam prebacio) i preko njega to install ..
@karabatak , slazem se . heh

@wiawoow ne spamaj , nismo idioti da neznamo ..
vidis da pise nokia n95 pc suite .. a u textu , decko pogrijesio , svi grijesimo ... !
nemoj mi wiawoow-a dirat!!

nemoj da ti zavrnem....................................rukave

evo- pomogli smo momku- nemoj da vise spamamo...
cheers
cakani je napisao/la:
ok thx decki a mislio sam na n95
hehe
nema na cemu...
ovdje pitaj sta god te zanima- sigurno ces dobiti odgovor
Nema na cemu tu smo da spam...... Ovaj da pomognemo hehe, uzivaj
opet problem spojio sam na data transfer i pise usb data transfer mode activated . memory card not accessible from phone during this time pomagajte plssss
cakani je napisao/la:
opet problem spojio sam na data transfer i pise usb data transfer mode activated . memory card not accessible from phone during this time pomagajte plssss
Sad fino izvadi memorijsku i opet je uturi, ako to nemoze onda evo: www.google.ba a moze i www.google.com heh probaj oba rade
wiawoOw je napisao/la:
Sad fino izvadi memorijsku i opet je uturi, ako to nemoze onda evo: www.google.ba a moze i www.google.com heh probaj oba rade
"Sad fino izvadi memorijsku i opet je uturi..."

ako nemere jope'- ti nju jope' isturi pa uturi- mozda zafercera
stavio sam je ponovo opet isto pise pomagajte plsss a znam da rade obe str hehe
cakani je napisao/la:
stavio sam je ponovo opet isto pise pomagajte plsss a znam da rade obe str hehe
buraz.. probaj ti nju, ono sto se kaze, na kant okrenut, mozda zafercera..
mi ti se ne razumijemo u to..
najvece cudo tehnike u nasem selu ti je poluautomatska motika

radi na princpu ti je dignes- ona sama padne

cheers il ti ga ziviJo
karaBATAK je napisao/la:
neznam koja je nokia n 9e5 inace bi ti pomogao
pa pise ti u naslovu bolan da je n95... ccc

spameru hahhahahahaha
nemoze postoji li neki drugi program za prebacivanje il nek drugo rjesenje helppp
pa sta ti nije jasno? lijepo pise da zavrsis inst. na tel.Kod mene kada prebacim igru npr. kaze da je prebaceno i setup se otvara na telefonu
igrica moze da se prebaci al nemoze tema il neki program trazi da zavrsim instlaciju na mobu
Jbg , kod mene je n95 8gb i nema memoriske , nije isto , sry ... nokiu n95 sam imao dawno , sad imam n95 8gb ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.