Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Akcija! Prodaja game accounta

497 pregleda · 22 odgovora · otvorena 10.08.2008. u 20:44

Prije svega, lijep pozdrav clanovima foruma i nadam se da ova tema nece otici uzalud jer se radi o reformi firme jedne koja vec duze vrijeme je u funkciji ali nije bila aktivna

radi se o kompaniji iceshells - mi Vam nudimo prodaju sljedecih artikala :

1. wow acounte (sve potrebno za wow znaci uplate sve)
2. tibia premium (i ostale za tibiu stvari)
3. silkorad takodjer sve za silk
4. counter strike steam accounte, gold silver etc ..

sve ide preko paypala sto se tice uplata za korisnika, za cijene i ostalo evo vam msn [email uklonjen] pa cemo se dogovorit. sve je legalno znaci nemate se sta brinuti (iako o nama kruze razne price), posjedujemo dosta hacked stvari ali musteriju treba zadovoljiti ih sa legalnim stvarima

za svaki kupljeni artikal od firme dobijete jos nesto gratis, znaci sta vi zelite. primjer, kupite wow access i trazite steam jedan na poklon dobijete ga na dozivotno koristenje

takodjer, nase musterije stitimo i pruzamo im razne potrebe, pomoc oko web dizajna, pomoci u raznim stvarima. takodje prodajemo :

1. web domain
2. web hosting + domain
3. IRCD accounts + domain i bez domaina
4. Shells
5. Eggdrop
6. PsyBnc users account za IRC

ne radimo izradu web stranica, to sami morate ili vam mi izaberemo webmaster za jako solidnu cjenu.

sve informacije mozete dobiti na [email uklonjen]

hvala, iceshells company
fino fino, samo ako bi nam mogao reci nekoliko detalja o firmi ?
najbolje bi bila neka web adresa da nepises djabe...
et samo to :)
Sollozzo je napisao/la:
fino fino, samo ako bi nam mogao reci nekoliko detalja o firmi ?
najbolje bi bila neka web adresa da nepises djabe...
et samo to
imamo ali sad nije u funkciji jer malo nas u teamu, a neke se vece stvari rade pa zato http://www.iceshelss.com
sve pohvale , extra i jeftino

juce sam od njih kupio steam acc GOLDEN , imam sve igrice prejako + na poklon dobio wow acc i prodo jaranu

sve pohvale , sigurno nece zajebat , extra su momci
53m1r je napisao/la:

juce sam od njih kupio steam acc GOLDEN , imam sve igrice prejako + na poklon dobio wow acc i prodo jaranu

koliko si platio ?
Prvo domena .biz ukazuje na to da nije nesto uredu,jer jedna takva firma bi trebala imati normalnu domenu
Drugo,ne bih rekao da st sigurni sto posto,cim imate tih hacked stvari,hackirat cete i mene
Trece,sreca pa nemam paypal
Četvrto,treba vam poslat SIPU da vas malo ispita
Peto,nisam zainteresovan
53m1r je napisao/la:

Jest a sad neki malac tamo plače sto mu je neko "slučajno" mazno taj account
reLo je napisao/la:
Jest a sad neki malac tamo plače sto mu je neko "slučajno" mazno taj account
ma scammeri ba , cuj steam 4 free, HAH GL u zaradi
reLo je napisao/la:
Prvo domena .biz ukazuje na to da nije nesto uredu,jer jedna takva firma bi trebala imati normalnu domenu
Drugo,ne bih rekao da st sigurni sto posto,cim imate tih hacked stvari,hackirat cete i mene
Peto,nisam zainteresovan
Sto spammas ako nisi zainteresovan ???

Ko hoce, neka se javi ima msn ima kontakt uskoro i web prezentacija, ko nece mojne tih gluposti ba, uzo si za domenu prvo domena nije free dugo svi hvalite BosniaHosting a i oni su na .biz ....

Imal ovdije Admina/Moderatora tamo onog malog bak1r samara nidje veze, a kad treba nema ih ccc ???

reLo je napisao/la:
Peto,nisam zainteresovan
kao prvo .BIZ domena je domena sa agresor.biz od mog brata koju koristim za webmail i cpanel radi testova nekih stvari, kao trece http://www.iceshells.com JE NASA DOMENA!!! i nemoj gluposti pricati, ti si jedan mali klinac nemam te potrebe hakovati jer nemas 10 maraka u dzepu, bas takvi ljudi kao ti sto ste glupi neznate zaraditi i balatite svashta po forumu i najvise po mojoj "reklami".

molim Vas, nemojte me dirati u zivce!
Momak radi posteno!

Uzet cu ja steam. Dok dobijem pare.

pice
spY je napisao/la:
Momak radi posteno!

Uzet cu ja steam. Dok dobijem pare.

pice
pa ja, radim posteno kad sam ti dao adsl accounte da ne trosis svoj limt ja ja jadnik moro po onoj kisi rokati bihnet
edinowskii je napisao/la:
koliko si platio ?
20 KM samo , dobio golden steam i wow acc :$

ostali sto misle da je laz , nek probaju i nek se uvjere ,

sta imam probati pise gore nesto satro wow ja ga pitam koliko kosta uplata wowa kaze on meni t6 1000+, ja mu kazem kakav ba t6 imam account treba mi neko da mi uplati kaze 60 KM mjesec xd satro t6 full prodaju na originalu pusti ovo xd nascammo nekih debilnih accounta il prodaje noobovima sa privatnih servera accounte XD
bharthas je napisao/la:
sta imam probati pise gore nesto satro wow ja ga pitam koliko kosta uplata wowa kaze on meni t6 1000+, ja mu kazem kakav ba t6 imam account treba mi neko da mi uplati kaze 60 KM mjesec xd satro t6 full prodaju na originalu pusti ovo xd nascammo nekih debilnih accounta il prodaje noobovima sa privatnih servera accounte XD
oko wowa sam propali talenat, ali sam ti takodje rekao da da sacekas u medjuvremenu pojavice ti se lik da ti lijepo sve objasni, nisam ja rodjen da budem pametan .. i ne pisi glupe postove.
pa i ti gluposti pricas cuj t6 accounte ti mi reci jednog lika u bosni da ima full t6 ja cu ti dati sve svoje accounte, ima likova na ovom forumu sto sutaju wowa po 2-3 godine pa nema t6 a vi da imate lolzor. A daj link na armory da vidimo taj T6.
Garena gold ? Treba meni, ako moze
kisobran aka mafia aka sreco ?
bharthas je napisao/la:
pa i ti gluposti pricas cuj t6 accounte ti mi reci jednog lika u bosni da ima full t6 ja cu ti dati sve svoje accounte, ima likova na ovom forumu sto sutaju wowa po 2-3 godine pa nema t6 a vi da imate lolzor. A daj link na armory da vidimo taj T6.
imam ja t6 na terri
jest da je crack. server al'.. =)
kisobran je napisao/la:
pa ja, radim posteno kad sam ti dao adsl accounte da ne trosis svoj limt ja ja jadnik moro po onoj kisi rokati bihnet ;D
Qme moze li se kreditom platit?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.