Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Samaranje bez razloga- bak1r

290 pregleda · 21 odgovor · otvorena 10.08.2008. u 09:21

09.08.2008. kABIR otvara temu MSN CAM (http://www.gamers.ba/forum/7/46206/msn-cam-/)

Nekoliko nebuloznih odgovora (bez uvrede prema nekome) dobija, ja se javim, pokusam mu pomoci, pokusavali smo sat vremena- bezuspjesno.

I on, posto mu se niko drugi nije javio, zatvori tu temu, i meni za trud hoce da da 20 bodova.

otvori temu Karabatak...
http://www.gamers.ba/forum/7/46214/karabatak-/

I fino naznaci, citiram:

"Potrudio si se Hvala ti... nea veze sto ne moze ali hvala ti ... jedini si se ti potrudio...

Kad ovako fino pratite gamers teme pogledajte temu msn cam... Hvala !!!"

Fino naglasi o cemu se radi, na kojoj temi sam mu pomagao!

Ja se javim (iako mi nije stalo do tih bodova nesto posebno), napisem "lalala" (samo da se javim, da moze obiljezit da sam mu pomogao.

Zatim, par spamera se javi, nesto pricaju, pametuju...
I ona nas divni GAMERS.ba, neki BUG se tu nadje,kABIR nije mogao da mi da bodove- kod njega je oznaceno da sam pomogao a kod ostalih nije!

I onda fino dodje postovani gospodin bak1r (koji je dobio admina/moderatora ili sta vec prije par dana) i lagano meni i jos trojici podijeli samare meni bez razloga, za ostale ne znam.

Sad bi bilo fino da se on javi, pa da malo objasni sta je ustvari htio, koji je razlog da me samara samo tako?

edit: Ako treba, nek se kABIR javi da potrvrdi, da ne bude da ja muljam?
Šta si se digo jbt štaće ti bodovi kad s njima nemožeš ništa
a i šamar ti ništa ne znači džaba se kurčiš možeš dobiti BAN jbt i koji će ti to :/
Joj oko cega se ti peglas :S Ako si imalo pametan reci ces "JEBOTE GEJMERS" a ti se oko bodova poceo zamarat,plakat i balit ovdje...ma day ... CCC hahahahahaha :(
Joj oko cega se ti peglas :S Ako si imalo pametan reci ces "JEBOTE GEJMERS" a ti se oko bodova poceo zamarat,plakat i balit ovdje...ma day ... CCC hahahahahaha :(

edit : 2. post samo posta :S jebote g.ba i bog
Je***i te bodovii,prije sam volio bodove al nakon sto mi fatal briso accove skonto sam da e gamers samo za ubianje dosade , , sta jedino moezs spamat ovdje .
halo bolan!!!!

boli me qratz ca bodove i za samare al ko je on da me smara? juce dobio admina- odma on neko!!

stfu idoli naucite citat nije mi do bodova!
karaBATAK je napisao/la:
halo bolan!!!!

boli me qratz ca bodove i za samare al ko je on da me smara? juce dobio admina- odma on neko!!

stfu idoli naucite citat nije mi do bodova!
JE***O VAS I SAMARANJE !
AJDE SAMARAJ ME STA CE MI BIT OCUL UMRIJET ?

at topic
Samar si dobio radi posta "lala" i to je spam. nije pogrjesio sto ti je dao samar
JE***O VAS I SAMARANJE !

at topic
Samar si dobio radi posta "lala" i to je spam. nije pogrjesio sto ti je dao samar ;)
Jason je napisao/la:
JE***O VAS I SAMARANJE !

at topic
Samar si dobio radi posta "lala" i to je spam. nije pogrjesio sto ti je dao samar ;)
stfu idolu!

napisao sam lalala da se javim nape!

edit: sad ce prvi admin uz jutarnju kaficu delete temu
karaBATAK je napisao/la:
stfu idolu!

nemas se sta javljati ;)
imas msn i javljaj se ;)
ovdje se odgovara na teme a ne LALALA
karaBATAK je napisao/la:
stfu idolu!

Koji si ti glupan :|
ma upravu si jarane mene ban sto sam napiso 4 teme u 1 danu ...Ma bruka.. a ovi sto mi se potpisuju u profil mamu im potpisem u grob :@
sad neces dobiti samar sad ces dobiti ban(:
Ja ne znam sto dizes toliku buku oko samaranja.
Ako vec hoces da znas kada napises u postu "lalalala" to je cistokrvni spam i zasluzio si samar za to.

Ali i kad si dobio samar, sta ti to znaci sto si ga dobio, niti ti je naskodio niti nista.

I ja sam nedavno dobio samar, takodjer od Bak1r-a pa sam ga prihvatio sa nostalgijom i ravnodusnoscu i bez ikakvog nerviranja.
Al` sam se kasnije potrudio da pisem bolje i kvalitetnije postove i dobio sam 2 aplauza:D

Kad dobijes samar jednostavno se ravnodusno nasmij i pomisli da ti samar ne skodi, vec te opominje da ne pises na takav nacin.
ADzIXpr0 je napisao/la:
ma upravu si jarane mene ban sto sam napiso 4 teme u 1 danu ...Ma bruka.. a ovi sto mi se potpisuju u profil mamu im potpisem u grob :@
1995 god :)
btw nesmijes toliko tema na dan pisati
evo imam ja 1k bodova pa vam dam da podjelite gladezi gladni. rofl

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.