Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

More vikend

440 pregleda · 43 odgovora · otvorena 07.08.2008. u 13:41

Evo danas idem na more, pa me zanima gdje bi bilo najbolje mjesto da se fino odmorim, znaci da nema puno raje a da je lijepo.

U hHrvatskoj.
otidji na trpanj ja sam bio ove godine u 13h mozes naci lijep hlad meni je prelijepo bilo , a nema puno guzve
NE_budi_zao je napisao/la:
otidji na trpanj ja sam bio ove godine u 13h mozes naci lijep hlad meni je prelijepo bilo , a nema puno guzve
Znam bio sam tamo prelijepo je, mozda tamo da idem fakat, il u tucepe ako moze jos neko reci neko lijepo mjesto bio bih zahvalan.
ENTEL je napisao/la:
Znam bio sam tamo prelijepo je, mozda tamo da idem fakat, il u tucepe ako moze jos neko reci neko lijepo mjesto bio bih zahvalan.
jbt pokazivao mi je buraz neko mjesto.. da vidis prelijepe plaze rijade omg .. samo da ga nazovem da ga pitam ^^
u Dubrovnik rijade ...Ode rijad bicu prvi spamer g.ba ^^
Tucepi su beton , ali ima guzve.
Gradac je isto sminka, ali ima guzve, a nema hlada.
Hvar je dobar , al o5 slabo ima hlada.

Ima jedno mjesto pored Gradac-a zove se Brist.
Tu sam prije isao nema puno guzve, a ima dosta hlada pa nije vruce.
Samo sto navecer nema nikakvih kafica i to, ali zato se moze doci u Gradac za 10 minuta hodom, ima fina staza za setanje koja ih povezuje.
ENTEL je napisao/la:
svi putevi u neum vode....hahahha....kupas se sa ciganima...ronis govno te prati itd..drama....hahaha
ma bola u makarsku No1
u Brelama je fino, nema nasih, samo stranaca, mirno :D
Jarane moj malo pogledaj o Promajni..to ti je pored Brela i Baskih polja...pjeske moezs do baskih polja ima staza...majkemi..malo mjestohlada super ima..sve na jednom mjesu..guzve uopste nema.Smjestaja iams i to nije skup
ako hoces bas da se odmoris odes u podaca ..to ti je mozda 5-6 km od gradca ...mirno mjesto pravo ..
jes bgm najbolje mjesto u hrvatskoj ja idem tamo zadnjih pet godina
ENTEL je napisao/la:
idi tebra na Pag, plazha Zrche!!!

idi u Igrane , ocam znas kako je malo mjesto , pravo za odmora ..
gnus je napisao/la:
Zrče - pag :d WHHAH
jes brate kafa 50 kuna ahahha:)
pwnZOR je napisao/la:
jes brate kafa 50 kuna ahahha:)
ma moze on to :D HAHAH
i ja sam bio ove godine u trpnju oO ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.