Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Titan Quest

116 pregleda · 9 odgovora · otvorena 05.08.2008. u 17:34

pozz.

znam da je igra nesto starija,ali jednostavno je predobraaa.
Stalno joj se vracam kao Ogame'u
Zanima me ako je neko igrao,skojim je klasama igrao i kako je gradio skill tree.
Ja sam jednom presao sa Rangerom,aYuggerom te sad igram sa DreamKillerom.

Jos nesto.Ako neko zna jel moguce igrati preko neta sa piratskom igrom.Ako jest,kako?=?

Koji vam je Fight bio najtezi.kakvih itema imate.

PoZZ
Igra je brutalna, ja sma iz dosade uzeo i samo trco ne ubijo, i kad sam doso do jednog glavnog njega sam morao ubiti, medjutim kako nsaim imo exp, dovoljno je bilo da me pogleda i odma sam mrtav XD
ja ja , igram obicni titan bez expanzije...
igrao sa sorcererom i championom...po mom misljenju champion ima najvise izgleda kod glavnog bosa onog krkana i takodjer sam rogue nesto igrao ne sjecam se imena klase ugl poison dmg pwna na onim monsterima iz mocvara dosadnim.... u pocetku imao oko 800 poison dmg over 3.0 sec plus na armor i na bodezima imao poison , ubodes ga samo i trcis okolo ali je dosadno...

nisam igrao singleplayer puno ugl sa rajom prekucavao, treba ti hamachi i kreiras s rajom i lagano pucas questove zajedno

edit: skill tree se ne sjecam imena ugl sa championom vise isao na war skillove onaj horn i onaj ko totem sto stvara polje neko a ostalo po zelji
a sa rogue onim ugl one spellove sto dodaju poison dmg kad se upale i poison bomb :d po meni najbolji za tu klasu
a joj ja nekontam taj hamachi.....imam 3 lika Ranger lvl 66,DreamKiller lvl 21 i Yugger lvl 59.

Po meni je Ranger najzabavniji lik.
Mozetel mi tacno objasnit u vezi stim hamachijem,znaci sta je trebam uradit sta drug itd.
Jel kome treba itema da sendam
ZuZa3 je napisao/la:
a joj ja nekontam taj hamachi.....imam 3 lika Ranger lvl 66,DreamKiller lvl 21 i Yugger lvl 59.

Po meni je Ranger najzabavniji lik.
Mozetel mi tacno objasnit u vezi stim hamachijem,znaci sta je trebam uradit sta drug itd.
Jel kome treba itema da sendam
meni zadnji put nije radio hamachi dok jaranima jeste... inace nema problema znaci install ti jaran hamachi(nas smo 4 igrali zajedno) nick stavis bezze ugl kreirate sobu neko od vas i ides join u tu sobu na hamachi...provjeris firewall da ti ne blokira hamachi i udjes u titan ides multiplayer i umjesto online izaberes LAN i kreirate sobu i ulaze preko lana tako.... kad nas je igralo 4 znalo je ponekad zalagat na mozda 2 3 sec samo kad ima dosta monstera inace nema problema ... questovi bossovi idu normalno sve isto ko single samo puno zabavnije

edit:
meni je onaj prvi u labirintu kod athene ja mislim jer bas je bilo tesko swa warriorom da ga ubijem zbog onih njegovi creepova....a zbog kostura i kornjaca sam uzeo warrior i rogue...warior ima spell da stvara vatreni krug oko sebe i prati te tako da kosturi nestaju ne dotaknes ih a kornjace poison dmg i poison bomb i samo hodas nestaju
nemam za edita

znam igrao sam u lanu sa jednim drugom te smo veoma brzo napredovali(krenuli smo ispocetka).nadam se da cu uspjet to sa haachijem,ako bude problema javim.al prvo sad moram to skinuti jelde.inace koji vam je najtezi boss bio.meni je prvi telkine(kad sam prvi put igrao) jer tad nemate dobre iteme i nizak sta lvl.sjecatel se koji ste bili lvl kad ste ga derali.ja sam prvi put bio 18 i imao sam teskoca,jer sam imao samo jedan plav item(legandary),.kad sam sa rangerom prelazio bio sam lvl 21 te sam ga otreso ko kesu.

takodjer me nerviraju one kornjace,te kosturi(neide piercing na njih).
ZuZa3 je napisao/la:
nemam za edita

znam igrao sam u lanu sa jednim drugom te smo veoma brzo napredovali(krenuli smo ispocetka).nadam se da cu uspjet to sa haachijem,ako bude problema javim.al prvo sad moram to skinuti jelde.inace koji vam je najtezi boss bio.meni je prvi telkine(kad sam prvi put igrao) jer tad nemate dobre iteme i nizak sta lvl.sjecatel se koji ste bili lvl kad ste ga derali.ja sam prvi put bio 18 i imao sam teskoca,jer sam imao samo jedan plav item(legandary),.kad sam sa rangerom prelazio bio sam lvl 21 te sam ga otreso ko kesu.

takodjer me nerviraju one kornjace,te kosturi(neide piercing na njih).
cuj nemas za edita
koliko se sjecam za edit ne trebaju bodovi
ma ja sam to pomjeso

i ja sam bas danas vidio i poceo se smijat

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.