Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mali Help oko graficcke

144 pregleda · 4 odgovora · otvorena 04.08.2008. u 23:59

Skoro sam uzeo novi racunar sve je ok! Medjutim imam prolem oko graficke koja je integrirana INTEGRUSA , kad skupim dovoljno kesa kupit cu drugu! Ma nije to vec ta integrirana je Intel(R) 82945 G Express Chipset Family, sad ne znam koliko je Mb niti sta mogu igrati na njoj, trazio sam al slabo, danas sam skinuo nove drajvere al mi ipak nesto ne stima, tako sam caprkao po biosu i procitao da kao ona radi na nekih 128 mb, a moze se smanjiti na 64 ili povecati na 256! Sta to znaci i ako se neko slucajno susreo sa ovim smecem od integrirane kartice da mi malo help! Unaprijed zahvalan!
necackaj nista po BIOSu oko tih mjera, a kolko ima mb mozes vidjet na control panel > Display properties > settings > advanced > adapter i tu vidi pod adapter information, i necackaj nis oko graficke dok nenabavis novu...
to znaci da ta integrisana graficka moze raditi kao 64mb,128 najvise 256 MB tj koristi ram memoriju racunara....ako stavis 256 znaci 256 mb ram memorije ce ti otici na graficku

edit: ne bi trebao zeznuti nista oko te stvari...stavi graficku na onoliko mb koliko mislis da treba...ako imas viska ram memorije kad pokrenes neku igru onda stavi na 256 da radi ako ne smanji itd ...
wizz je napisao/la:
to znaci da ta integrisana graficka moze raditi kao 64mb,128 najvise 256 MB tj koristi ram memoriju racunara....ako stavis 256 znaci 256 mb ram memorije ce ti otici na graficku

edit: ne bi trebao zeznuti nista oko te stvari...stavi graficku na onoliko mb koliko mislis da treba...ako imas viska ram memorije kad pokrenes neku igru onda stavi na 256 da radi ako ne smanji itd ...
Bullshitt Ako stavis na 256 uzet ce manje .. ne bas 256 od ram-a ... Je**s to ... Kupi Grafu ... skupi pare! Poserem se na INTEGRUSU
_GiLa_ je napisao/la:
Bullshitt Ako stavis na 256 uzet ce manje .. ne bas 256 od ram-a ... Je**s to ... Kupi Grafu ... skupi pare! Poserem se na INTEGRUSU
potpisujem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.