Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Discovery TV Shows

907 pregleda · 69 odgovora · otvorena 04.08.2008. u 23:34

Da li pratite ove serije na DIscovery - ju i kako vam se cine ? Ili ima i takvih da ne mogu 1sat dnevno odovjiti da upale TV nego vise za wowom i csom ?
Naime, mene zanimaju Ultimate Survival, Man vs. Wild i ostale koje imaju veze sa prezivljavanjem, putovanjima kroz prirodu i tako to. Ako neko zna tacno kada se emitiraju, kojim danima itd. Naravno, gledao sam na oficijelnim stranicama TV schedule pa se nisam snasao. A usput da podijelimo misljenja :]

Da li se ove serije mogu negdje nabaviti, naravno sa prevodom, nemojte davati prijedlog da skidam sa torrenta, radije cu platiti (sve lijepo upakovano sa prevodom) nego se muciti i trositi limit ?

Gledao sam u nekim novinama reklame o serijama i emisijama sa National Geographic-a, ima se kupiti na trafikama, zanima me na kojim tacno, ima li kakvo mjesto gdje se sve ovo navedeno moze kupiti ?

BAR BUDITE JEDNOM NORMALNI, AL SAMO JEDNOM, PA NEMOJTE TEMU POKVARITI "<13" POSTOVIMA....( ZA POJEDINCE)
ek0 je napisao/la:
Slabo gledam TV, pa tako i discovery nemam bas u zadnje vrijeme vremena... a na discovery-u mi se svidja ona emisija kad lik kupuje auto napuca ga solidno i onda ga proda za odredjenu sumu novca [ ne znam kako se zove ], a i nije losa ona sa kaskaderima [ o5 ne znam kako se zove]

btw : ja nek neko napise te vase serije, dokumentarce ili sta vec u kolko sati idu i kojim danom posto nisam bas u toku. A pretpostavljam da idu navecer ,a ja kad god gledam tv navecer ne sjetim se okrenuti discovery
whealer dealer i stunt junkies
meni se svidja i rides o autima,isto tako i mision imposible muskarci protiv zena
stalno gledam brainiac i undestructable, prejake emisije.
konacno jedna fina tema da se moze popricat

i ja takodjer gledam discovery i skoro svaka mi se serija svidja

meni najdraza serija je wheeler dealers jer je jedina serija o sredjivanju auta a da nije nesto sto je nama (obicnim smrtnicima) nemoguce kupit, pri tom mislim na emisije tipa Pimp my ride ...

My shocking story bih volio pogledati ali mi je tad trening pa ne mogu stici ... ako neko zna kad je i ima li repriza bio bih zahvalan .. inace pravi termin je cetvrtkom u 21h ili 22h nisam siguran ..

mythbusters sam pratio prije stalno samo sad kako su mjenjali ove termine nisam fino upratio pa ne znam kad su

ultimate survival takodjer cesto pregledam jer ima repriza oko 2 - 3 navecer pa pregledam prije spavanja ..

TheKAPO je napisao/la:
konacno jedna fina tema da se moze popricat

i ja takodjer gledam discovery i skoro svaka mi se serija svidja

meni najdraza serija je wheeler dealers jer je jedina serija o sredjivanju auta a da nije nesto sto je nama (obicnim smrtnicima) nemoguce kupit, pri tom mislim na emisije tipa Pimp my ride ...

My shocking story bih volio pogledati ali mi je tad trening pa ne mogu stici ... ako neko zna kad je i ima li repriza bio bih zahvalan .. inace pravi termin je cetvrtkom u 21h ili 22h nisam siguran ..

mythbusters sam pratio prije stalno samo sad kako su mjenjali ove termine nisam fino upratio pa ne znam kad su

ultimate survival takodjer cesto pregledam jer ima repriza oko 2 - 3 navecer pa pregledam prije spavanja ..

ja sam sinoc gledo reprizu my shocking story, uglavnom je poslije 12, mislim u 1.
mythbustersi su nedjeljom u 8, ali ima i svaki radni dan u 7.
Jest da je kratka serija, ali licno najbolja ikad snimljena je Planet Earth. 11 epizoda, ja sam se sjebavao gledajuci.

Ostalo Fight Quest je dosta gluma i cisti show.

Ultimate survival, po licnom misljenju namjesteno, jest da lik svasta radi, ali oko njega ima od hitnih sluzbi do profesionalaca i svega ostalog. Pravi survival sniman licno kamerom bi bio show i po .

Mythbusters, skidam kapu ^^.
diskaveri smijesan za national geographic chanell
gledo emisiju o Stonehangeu sjebo se ocami
otkrili ljudi josh jedan neki drveni
gledao OCC, vishe ne gledam, jednostavno ono je bolesno i oni se trebaju kompletno lijechiti.

Mythbusters su odlichni.... ADAM ZA ADMINA

P.S. bude zanimljivih o teroristima, o Judin Evandjelju.... ponekad volim pogledat dokumentarce o planetu Zemlji o zivotinjama itd.
bU je napisao/la:
Odlicna tema, mislio sam da sam jedan od rijetkih.

Mythbusters, braniacs i megastructures ne propustam.

Ultimate survival je vise gluma
ni ja ih ne propustam... ali gledam i ostale emisije koje zapanu za oko!!
braniac prejak i mythbusters !
Ja volim gledati ono oruzja naka nesto udari ga ovim pa ovim pa koje vise izbija
jedan od kanala koji mogu gledati cijeli dan da mi ne dosadi
Damn... ja i nemam taj kanal, a volio bih. Imam satelitsku antenu i hvatam u glavnom njemačke programe. Da li je on kodiran za gledanje preko satelita?
LavShinoda je napisao/la:
Ja volim gledati ono oruzja naka nesto udari ga ovim pa ovim pa koje vise izbija
meni us Future weapons jedna od boljih serija

pa razotkrivaci motova , OVERHAULIN, STUNT, Stunt Junkies, redovno gledam discovery extra kanal
Hehe,fina tema,ma na discovery tv gledam sve,ali eto najvise volim pogledat mythbusters i dirty job...ma gledam sve tamo...kad smo kod discovery-a sad je mythbusters =]
Gledao sam Brainiac i Brainiac Science Abuse dok je bilo.(ne znam da li se sad emitiraju)

Od sadasnjih emisija ewo sta gledam : How it`s made, OCC, Rides, Ultimate Survival, i dyece mi moje meni dwije najdraze Fifth Gear i Mythbusters a i Brainiac mi je bio drag ali ga sad nema ili ga ne mogu uhvatiti.
Tu i tamo ponekad se nadje poneka zanimljiva emisija i pored ovih.
najjaci kanal, znam po citav dan visit na njemu, skoro sve emisije prejake !!!
Ultimate Survival,Stuntdawgs, How it's made, Wheeler Dealer, Rides itd.
Najjaci kanal po meni
gledam ponekad discovery a najvise gledam reality......ima prejakih serija...onako dokumentarci i o zivotu...stvarno ima dobrih emisija za pogledat
BillGatesSon je napisao/la:
ja sam sinoc gledo reprizu my shocking story, uglavnom je poslije 12, mislim u 1.
mythbustersi su nedjeljom u 8, ali ima i svaki radni dan u 7.
hvala puno

btw. my shocking story je cetvrtkom u 22h provjereno
VEX je napisao/la:
Mythbusters & Brainiac
haha ZAR nisu najaci ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.