Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Pomozite nam da odlucimo

1.818 pregleda · 64 odgovora · otvorena 20.03.2005. u 02:35

KO JE NAJBOLJI ??

Bebz i numma 0 · 0%
Bebz i Frost 0 · 0%
Frost i Coyot 0 · 0%
moljo i jean ? 0 · 0%
Cage i Bebz 0 · 0%
tenk i CiCkO 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
mi u nx.m2bz! imamo problema sa igracima za predstojeci eswc event.. naime fale nam 2 igraca da nam popune postavu: kaiser, r3!, chaos .. zato smo postavili ovu anketu, da nam vi pomognete da odlucimo.. molimo glasajte za vase favorite i u svom postu detaljno objasnite zasto bas tu kombinaciju ili ako imate neku svoju 7mu javite nam Hvala od strane m2bz-gaming uprave!

edit: naravno ta 2 igraca bi morala dolaziti na treninge
edit2: misljenja ocekujemo pod uslovom da poznajete navedene, a ne "dedo mi je pricao..."
Moj favourit je Cage (zna on to)

chaos, rekao si da objasnimo zasto kombinaciju bash TU koju mi izaberemo

Ja neznam .. nikad bebza nisam vidio na gaming sceni al Cage-a jesam . stog Cage n1
nisi stavio kombinaciju cage frost..

jer sam gledao cageta u akciji a i frosta

stoga ja ti preporucujem frosta i cageta
moljo i ko je taj drugi ! jean ko je taj jean jel to 1 ko jedan
.am60 je napisao/la:
moljo i ko je taj drugi ! jean ko je taj jean jel to 1 ko jedan

jean kao jeean.. sa 2 e
usput amcho super ti avatar
otkako znam za CS-online znam za satana i objektivno on bi vam trebo biti prvi izbor , ipak igrali ste mnogo puta zajedno i raja ste...

moljo je takoder dobar al ja bi opet dobro prokonto jer ipak vi ste negdje u favoritima i morate to pokazat , barem po nikovima jeste ...

GL
BeBZ i Frost .. omg kombinacije ..
po meni najjaci igrach u bih je bio bebz
a cs se nemoze zaboraviti igrati..

izvini cicko sto nisam za tebe glasao :@
dvoumim se izmedju moljo-jean i cage-bebz nisam vidio bebz-a kako igra nikad a ovu trojicu sam vidio....
dzeno 'n moljo.... cage jest najbolji al' zar on neche igrat' sa onom svojom postavom NX-a ?
Eto glasao sam za tenka i cicka. Hosh obrazlozenje. Tenk z*** nicka, jer smatram da vam u ekipi treba jedan oklopnjak, a cicko (ako je to onaj na kojeg mislim) zzato jer vam moze pomoci svojom mudroscu, sposobnoscu brzog prosudjivanja te vjestinom organizacije, planiranja i taktiziranja
Cuj cuj wella lava z*** nick-a !!!
a sto me stavljate stalno sa cickom pa nije mi chacha
moljo i jean...mislim da je ovaj duo najjaci...naravno i cage i bebz nisu nista losiji..
Cage, BebZ ili numma
to je moja opcija
sve 3 igraca su beton svak na svoj nacin
ma da ti ne objasnjavam bezze
znas ti to bolje od mene

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.