Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Keeway Matrix

324 pregleda · 27 odgovora · otvorena 02.08.2008. u 00:18

Vako prosao sam zasluzenim uspjehom na kraju ove skolske godine, i sada bi zasluzeno trebao dobiti skuter...Znaci sa starom sam se dog. nista skupo jer mi je to prvi skuter...Pa se odlucim da kupim Keeway Matrix...Ehh sad me zanima svi koji ga posjedujete ili ste ga posjedovali da mi kazete svoje misljenje o tom skuteru..Unaprijed hvala

P.S Prosjek mi je bio 3.7 a dog sa starom je bio 3.5 :-PP
Jarane ak ces uzeti radi zajebancije onda je uredu a vako da uzimas od tog nista.ebeni kinez.sranje sranje.ha ja skupi si para uzimi speedfighter 2 ili apriliju sr50 poznatije marke ebo kineza
kinez prelazi 3,500 do 4,000 km i masina rikne svaki kinez ne kupuj
'94 godiste i da vozas skuter?

biciklo vozat ne znas jos nindza :\
Upravo ti je ovaj, bolje da si saceko jos malo i da kupis Apriliu ili Gileru .. Imam ja Apriliu sr50 replica, ide 105 :D .. a Keeway, nemoze meda, preko 60 nema boga ... prodaj .. kupi nesto jace :)
mozes ,ali ga moras cuvati !
jer nije "peri-deri" kivej XD
skala je napisao/la:

da
skala je napisao/la:

stas...Mozda ti krivo..aa...xD
A fkt, znam voziti, imam love da kupim i sto je najvaznije zasluzio sam..Sto ne bi??

Neznam to je tvoja stvar meni moji nisu dali da kupim nezz sto al nisi sretno tebi
SchiziQue je napisao/la:
Upravo ti je ovaj, bolje da si saceko jos malo i da kupis Apriliu ili Gileru .. Imam ja Apriliu sr50 replica, ide 105 .. a Keeway, nemoze meda, preko 60 nema boga ... prodaj .. kupi nesto jace
Zivim na grbavici...Zelim kupovati Apriliu, Gilerru ili SpeedFight da me neko dzaba zbode zbog motora...
I kao sto sam rekao...To mi je 1 skuter...Ne treba mi nista brzo nego samo nesta da se stelim...
Omar je napisao/la:
Zivim na grbavici...Zelim kupovati Apriliu, Gilerru ili SpeedFight da me neko dzaba zbode zbog motora...
I kao sto sam rekao...To mi je 1 skuter...Ne treba mi nista brzo nego samo nesta da se stelim...
reci babi nek ti kupi tomosa on nije Kinez ha ja nek kupi 80 ku jarane kakv harly ocami
Wonder17 je napisao/la:
Neznam to je tvoja stvar meni moji nisu dali da kupim nezz sto al nisi sretno tebi
Imal sta lose u tom sto lik pita misljene za skuter.
Neko nema jesti ? Mozda zato sto taj neko je vrlo lijen pa nije htjeo ici u osnovnu nemoj da napominjem srednju ? Naravno razumijem ljude koji nisu imali mogucnosti da idu u skolu to je potpuno ok...al lijeni dbli koji su izbacivani iz skola ili nisu se ni htjeli upisati jer su mislili da ce im stalno babo biti iza ledja ...e oni nek gladuju.
Ti si glup sto govoris ovo liku jer je samo pitao misljenje.Niko se ne ku**i neg nece lik da uzme sranje...tnx cus
Omar je napisao/la:
Zbost ce te zbog kutije cigara, a kamo li zbog motora od milju... BTW: ja cu ti otet motor... (salim se ba)... Uzmi ti sebi yamasaki u robotu 700 km now i deri :P
Da sam na tvom mjestu ne bih nikada uzeo keeway .
nije to sto je "kivej" nego zato sto je odvratan za vozit !!!

nezz. kolko imas para al ti je bolje uzet neki drugi skuter polovan nego keeway nov !!
od keeway-a jedino je dobar za vozit ARN al ti je on 150 ccm .
sto tebi ne bi preporucio . i radi policije a i radi samog tebe !!
i sta god uzmes obavezno kacigu na glavu !!

:P
dutty je napisao/la:
kinez prelazi 3,500 do 4,000 km i masina rikne svaki kinez ne kupuj
PRVO I PRVO : KEEEWAY NIJE KINEZ
DRUGO : MATRIX PRELAZI I DO 25 000km.

buraz matrix nije los ali idi na skuteri.com.ba oni ce ti dat dobar sawjet...

od Keewaya najbolje bi ti bilo da uzmes F ACT ili ARN
neznam koji tije cejf ga vozati samo po mahali svojoj jr nek neki drot naidje moras staviti kacigu i kriti se da te ne vidi :S jer si malojetan
SeXeLzE je napisao/la:
PRVO I PRVO : KEEEWAY NIJE KINEZ
DRUGO : MATRIX PRELAZI I DO 25 000km.

buraz matrix nije los ali idi na skuteri.com.ba oni ce ti dat dobar sawjet...

od Keewaya najbolje bi ti bilo da uzmes F ACT ili ARN
nego čiji je ako nije kinez
dutty je napisao/la:
nego čiji je ako nije kinez
KOREA

korea i kina nebo i zemlja

SeXeLzE je napisao/la:
KOREA

korea i kina nebo i zemlja

isti đavo nemoze ni jedan preć 3,500 a da mu masina ne rikne

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.