Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Server Down

92 pregleda · 12 odgovora · otvorena 01.08.2008. u 23:21

Ehh vako...Meni stalno jedan lik sa nala"GTI krle" obara server...I sad me zanima kako on to radi, imal neki program il...Ako ima mozel ime tog programa...

THX...
Ehh ja sad bas trazio ime tog programa...Ako iko zna nek napise dobije kredita od mene...
eh ak ti krle obara serwer mogu ga ja zamolit da to prestane radit posto sam ja blizak sa njim a mozda saznam i za prog pa ti kazem uglavnom vidjecu
mozes stavit neku zastitu ? ne? , nebi ti on mogo tako oborit da imas zastitu neku , ja mislim da ti obara preko pureperl i csdosa
cs dos skini sa neta nista lakse eto ti to svi znamo... ali mi to neradimo...
ali ako oces da ti nemoze oboriti skines anticsdos i onda ga ukljucis i nece ti ga sto posto oboriti...
daw1D je napisao/la:
mozes stavit neku zastitu ? ne? , nebi ti on mogo tako oborit da imas zastitu neku , ja mislim da ti obara preko pureperl i csdosa
bravo brate meni je vodka budal do pola nes napravio nie do kraja to perl napravio i nemogu jos da obaram cekam da vodki UnDeR... kaze XD pa ce mi on napravit do kraja XD
little je napisao/la:
cs dos skini sa neta nista lakse eto ti to svi znamo... ali mi to neradimo...
ali ako oces da ti nemoze oboriti skines anticsdos i onda ga ukljucis i nece ti ga sto posto oboriti...
qme ne koriste oni cs dos nego perl to je druga stvar samo ti uzme ip pokrene CMD i nes kuca onda ip servera i obori ti ga XD mozeli to zabranit anticsdos
CryOrDie je napisao/la:
qme ne koriste oni cs dos nego perl to je druga stvar samo ti uzme ip pokrene CMD i nes kuca onda ip servera i obori ti ga XD mozeli to zabranit anticsdos
da upravu si , al pureeprl se to je skripta za csdos
daw1D je napisao/la:
da upravu si , al pureeprl se to je skripta za csdos
perl , csdos ista skoro stvar samo je sa perlom zahtjevnije radiiti ali sa csdosom je lagano i skinuti i sve...
0xygen je napisao/la:
gdje ste wanna be hackers

nisam vas prepoznao
cao hackeru , ako oces pomoc pomozi ako neces onda TISINA!
daw1D je napisao/la:
cao hackeru , ako oces pomoc pomozi ako neces onda TISINA!
pazi s kime spavas, a ne pitaj se zasto ces biti banovan

samo me pitaj: zasto?
a ja cu ti reci uvijek: zato sto mogu...

Pa-pa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.