Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

#top.rs

164 pregleda · 14 odgovora · otvorena 14.08.2008. u 16:25

Nas par drugara doshli smo na ideju da pokrenemo malo nashu cs scenu. Pre svega mislimo na zemlje stare Jugoslavije, pa i chitav balkan da ukljuchimo.

Dakle napravili smo sobu na quakenetu koja se zove top.rs. Cilj sobe je da u pochetku ima sho vishe ljudi i da se stalno igraju mixevi i da igrachi budu u prilichi da bustuju svoj skill. Znachi cilj nam je da ovaj kanal bude mesto okupljanja igracha sa ovih prostora.

Kasnije tje tu da budu i organizovani kupovi i razna chuda :)

Cilj kanala je pre svega dobro druzhenje, igranje, mixovanje, sklapanje prijateljstava. Kanal nije predvidjen kao hejt kanal i kao mesto gde tje drugi da mere "chija je kita vetja". Znachi netje biti mesta hejtu i prepucavanju. Iskljuchivo igranje i druzhenje.

Sve shto trebate da uradite da bi ushli u sobu je da pokrenete mirc (ako nemate nadji dl link na googleu lako je) kad ste ga pokrenuli ukucajte /server -m irc.quakenet.org.
Kad ste konektovani na server ukucajte /j top.rs. I onda ste ushli u sobu ostalo je na vama :)

Pochetni cilj je da nas bude shto vishe. Molim Vas da posetite kanal i budete redovni.

Hvala :)
ovo je odlicno...sad sam malo usoa ali je prazno ...valjda ljudi jos ne znaju....sretno
odlicno , jos kad bi uspjelo sve bi bilo u redu ... gl momci .. fino je vidjeti da se neko trudi
eh ovo je vec nesto odlicno znaci sto vise 5v5 igranja da se raja malo steli a ne po publiciima 100v100 pa usteka se i nabija skor :d svaka cast za ovo eo odo da skidam mirc i naravno play....
nice, bicu tamo...:)
Shminx....gL...valjda uspije i bude raje
svaka cast za ovo...pre dobro
Neko mi koristi nick na tome serveru! :@

Bit ce sexa...8o|
Nezznaju ljudi j0sh za kanal , biche ljudi kojima ce se ovo svidjeti , gl , navratit chu - GL !
Odlicna ideja , koja ce tesko uspjeti.

Ovde ti 80% ljudi se ne zna connectovati na MIRC a kamoli nesto dalje.

Treba prvo ljude pripremti sa nekim osnovnim stvarima , da imaju neko predznanje.

Pa tek onda krenuti realizovati neki projekat.

Zaostali smo mi mnogo u svakom pogledu.

gl sa time ali kao sto je vec jedan lik rekao pola ih nezna pokrenuti mirc ...
Zookey je napisao/la:

Treba prvo ljude pripremti sa nekim osnovnim stvarima , da imaju neko predznanje.

neznam ja :D
Zookey je napisao/la:

ne kazem da mi nismo zaostali...
al msn je zastario program i kao na takav se gleda svugdje u svijetu...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.