Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CSBIH Liga termini OsmineFinala

2.282 pregleda · 77 odgovora · otvorena 30.07.2008. u 18:19

Evo i termina osmine finala , ponavljam , mapa je de_train!

NX vs XII 10.08 19:00h - server #1 - 16:8 demo download

HAVEN vs Recons 01.08 20:00h - server #1 - 16:2 demo download

TtK vs Faith - 11.08 19:00h - server #1 0:16 REGISTROVANO

Distr vs Dteam - 05.08 19:00h - server #1 16:2

cybersp0rts vs FragnatiX 07.08 20:00h - server #1 0:16 REGISTROVANO

eu4ia vs fth 07.08 19:00h - server #1 16:2 demo download

Closer vs BLAM 07.08 21:00h - server #1 16:7 demo download

LanWars vs Deepinside 11.08 19:00h - server #2 13:16 demo download

Na ovoj temi se mozete dogovarati s liderima protivnickog tima o mogucem pomjeranju termina.

Good luck & Have Fun.

Rev. ispred administracije CSBIH Lige.
Distr vs Dteam - 05.08 19:00h - server #1
Hm... Mozel ovo ikako ranije npr. 1.8 il danas svejedno ! ako se ovi "slazu" pm me i da se dog. sa adminom :D
PhtN je napisao/la:
Realno XII ili Faith gaming osvajaju :d
Faith gaming HAHAHAHAHAHAHAH!
GOGOGO BLAM

ved0 pwned :D i h1p samo ak se nebude moj brat nerviro :D
Waskeo....malo si vesel...

Koliko je matcheva ono MIMO dobio u ligi?? prisjeti me...ownali su vas svi.hhahahahahah

go Faith
AUuu da wasketo...mislim da ste sve matcheve popusili u ovoj ligi... HF HF GL GL
Ae samo nemojte spamat miMo je tad bio tek poceo igrat, svaka cast na pobjedi ak ocete da igramo nadite sad server i igracemo al samo nemojte spamat :D, GG na pobjedi zelim vam srecu u nastavku al budimo realni nemate neke velike sanse
Ma svaki team koji je dospio ovdi di je ima sanse tako i mi...ovo je vech uspjeh. ali sad dok nam se vrate svi igraci glavni mislim da ce biti bolji rezultat i da cemo proci Ttk...mislim da smo jedini Team iz CRO koji je do tu dosao =D
faith je klan koji tek dolazi negdje...do sad su igrani samo neki jadni mixevi...tako da 2 pobjede i samo jedan poraz koji ni nije poraz jel se mi niso pojavili.....za nas je ovo uspjeh...a vi kako hocete...bilo je gusto ali smo mi dobili...GG
Evo ako nije problem da mi samo NICKY ili neko javi kad bi se moglo igrati taj mec da javim svojim moji mogu sutra po danu da odigramo ako vam nije problem
stavite vrijeme i sve a ja odg mozemo li ako ne onda cemo igrati u zakazanom terminu
Jaooo ... Volim doci ovdje da se ismijem ako nishta drugo ... Svak ce imati svoju shansu :) Tako da dosta sa bespotrebnim prepucavanjem i spamanjem ... Shto se tiche nas dobili smo najomiljenijeg protivnika ,i garantujem da ce biti dobar mech .... :D
jucerBRATEEEEEEEEEEE
nickykralj
dejanlegenda
:)
Ne razumijem zasto se uzbudjujete. Momci HAVEN ce osvojiti, dajem ruku, nogu, i 100KM. :)

P.S. Ja ne igram, tako da se za sve info obratite [email uklonjen] (Striker) ili [email uklonjen] (kYBA)

nickykralj
dejanlegenda
juicerBRATEEEEEEEEEEEEE
PhtN je napisao/la:
Ma svaki team koji je dospio ovdi di je ima sanse tako i mi...ovo je vech uspjeh. ali sad dok nam se vrate svi igraci glavni mislim da ce biti bolji rezultat i da cemo proci Ttk...mislim da smo jedini Team iz CRO koji je do tu dosao =D
Hi potti , how are you ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.