Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ZBODEN MLADIC POTREBNA POMOC

2.712 pregleda · 75 odgovora · otvorena 27.07.2008. u 20:38

Danas je na stupu izboden mladic jer je pomogao invalidu da ga ne pretuku i zboden je u nogu i ispod pazuha.presjecena je glavna arterija na nozi,kriticno stanje.

PA AKO KO MOZE DATI KRVI DA SE MOMAK SPASI

Krvna grupa : NULTA POZITIV

to je od djOx-a buraz
ZAMOLIO BIH SVE KOJI SU U MOGUCNOSTI DA DAJU KRV

kuna_ je napisao/la:
jel mu sad uredu brat
Probudio se jutros ...
DevilLove je napisao/la:
evo krenuo sma idem pozz raja idem da pomognem mladicu jbg snaci cu se nisam glup... idme na cum pa cemo vidjeti gdje je
brao qme .... aplauz
uniQue_InnO je napisao/la:
bio sam danas sa tim INVALIDOM i LIKOM KOJI GA JE IZBO u hitnoj ;)
----------------
ZNACI LJUDI MOJI : PAPUCAR JE OBICNI PRESUDIO DJETETU ! ja SVJEDOK !
os da ja tebi presudim ?
Jbg,tuzno :( momak ni kriv ni duzan,htio pomoc,napravio dobro djelo jbg...BICE BOLJE AKO BOG DA,99% IZDRZAT CE !
sENk je napisao/la:
Jbg,tuzno :( momak ni kriv ni duzan,htio pomoc,napravio dobro djelo jbg...BICE BOLJE AKO BOG DA,99% IZDRZAT CE !
100%
ovo je kao TEKSAS jos ja zivim na bistriku gledo sam 3 pucnjave svojim ocima meni je sad svejedno kad se popucaju ........
Buc0 de se osamari mayke ti , al ono de bas :]

u need that ,)
Ovde treba zabraniti svima mladjim od 18 godina da se registruju!
Nemojte pisati samo gluposti,covjek se bori za zivot ako mu mozete bar malo pomoci,pomognite. Sarajevo je cudan grad,uvrnut,ne mozes bez 5 pistolja ni hljeb otici kupiti.
Djox (valjda se tako pise) ako ti treba nesto za brata iz Banjaluke ili da se raspitam za nesto posalji poruku ili uzmi moj msn od nekog pa mi se javi.
Trapo
uzasno... nemam komentar, mozda da se krene od radikalnih promjena i uredjenja vlasti, ma ko ce ti to znati?? prisiljeni smo da se cuvamo, jbg-a
Pozdrav svima, ja sam rodak od Ahmeda iz amerike. Nemogu da vijerujem svemu ovome sto se dogodilo. Mi smo se tek danas culi sa rodbinom i nena nam je rekla o situaciji. Hvala svima vama za pomoc i stvaranje ovoga bloga. Allah je bio na pomoci i doktori su uradili pravo dobro, kazu mi da je sada stabilan i da pustaju jednog po jednog posjetioca, ali veoma je jak i sa vremenom vratice se sve na svoje. Nemogu da vijerujem kako se najgore stvari uvijek desavaju dobrim ljudima. Nismo se vidili vec vise od 10 godina i vaku vijest cuti stvarno veoma boli. Molim vas ako cujete jos ista novo javite.
Puno Hvala
S3phirotH je napisao/la:
uzasno... nemam komentar, mozda da se krene od radikalnih promjena i uredjenja vlasti, ma ko ce ti to znati?? prisiljeni smo da se cuvamo, jbg-a
Znas u cemu je najveci problem ?
Da ti navedem samo jedan primjer kukavicluka.
2 momka safatali jednog momka i traze mu mob, nakit,..
Tuda, malo dalje, prolati 38462394698 momaka koji ne smiju da pridju jer misle da ce tako ostati zasticeni, a ne znaju da im sutra ista ta opasnot prijeti.
Ovaj momak, Ahmed, se nije tako ponasao. Uradio je ono sto bi svaki normalan covjek uradio. Ali, eto sta se desilo.
I sta ces sad kad vidis takvu situaciju?
Ma radikali nista ne mogu rijesiti. Boli njih za nas. Mi smo k'o copor vukova. Jedni druge jedemo zbog neceg.
Ma ne znam vise sta da kazem !
i kako je sad momak?

Ovo je postalo nepodnosljivo,svi koriste nozeve cak i dijete od 12 godina,a na tekmama je jos gore

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.