Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TtK csbih liga

624 pregleda · 40 odgovora · otvorena 24.07.2008. u 22:12

TtK se povlaci iz daljneg takmicenja...
razlog- neorganizovanost

hvala
Cao cao
Sergej , nemoj gazit po nama

Ljubi brat.

+ Ostali snajdani koji pametujete .. letiche te !
Sergej je nesto nadrkan , ne voli da igra prekoneta:D

videcu mozda se predomisli do 2 dijela lige :/

bok1 ne mogu mu nista veci je :D
Neorganizovanost molim lijepo?

3 metcha u grupnoj fazi vas protivnici cekaju po 30 minuta + , pazi plus , znaci 35 i vishe , i ti mi tu seresh o neorganizovanosti?
Admini vam jos izadju u susret i ne sude dw u korist protivnika , ceka vas se redovno kao i veceras i opet neshto seresh.

Dovidjenja.

@marko , u tom slucaju ok je , ali znas kako ovo ide , isfrustriranost drama.
On je mislio na nashu neorganizovanost , gde zuris ...

@ bakir , ok je :P zamisli kroz sta sve ja prolazim :P
TtK se povlaci iz daljneg takmicenja...
razlog- neorganizovanost.

Sergej dont shit
WildboyPure je napisao/la:
jedina ekipa za koju sam cuo na ligi :)
ti onda nisi nizasta cuo brate ;)
dobro ovo se sad bakir malo fura i pametuje da bi dobio moderatora! markoni nista ne brini ako vam se igralo igrali bi vi ! takav je isti slucaj bio ko i u nas nama se neigra i nezelimo! pa da je 10000 KM nagrada a ne nakve medalje!
gAte je napisao/la:
dobro ovo se sad bakir malo fura i pametuje da bi dobio moderatora! markoni nista ne brini ako vam se igralo igrali bi vi ! takav je isti slucaj bio ko i u nas nama se neigra i nezelimo! pa da je 10000 KM nagrada a ne nakve medalje!
HAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA DE CITAJ TEMU!

oni nece igrati zato sto su medjusobno neorganizovani idole moj najdrazi medju svim mojim idolima.
druga stvar , ja sam sudija na ligi i zaboli me ku**c za moderatorom iako ga vech imam.

out , ne svadjam se sa svakim , nema smisla.
bak1r je napisao/la:
HAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA DE CITAJ TEMU!

oni nece igrati zato sto su medjusobno neorganizovani idole moj najdrazi medju svim mojim idolima.
druga stvar , ja sam sudija na ligi i zaboli me ku**c za moderatorom iako ga vech imam.

out , ne svadjam se sa svakim , nema smisla.
alo potti nisam te prepozno! dobio si moderatora jer ste se kemi u guzu uvlacili ! drugo momcima nije vazna ova liga to oni samo kazu da nisu organizovani al ima tu dosta drugih razloga, mi smo na 100 turova dosad vidjeli kolko su organizovani malo vise neg sto svi "heatoni" misle ! a trece nisam aj idol heatone neg si ti... odnosno potii ! neprepoznah te
gAte je napisao/la:
alo potti nisam te prepozno! dobio si moderatora jer ste se kemi u guzu uvlacili ! drugo momcima nije vazna ova liga to oni samo kazu da nisu organizovani al ima tu dosta drugih razloga, mi smo na 100 turova dosad vidjeli kolko su organizovani malo vise neg sto svi "heatoni" misle ! a trece nisam aj idol heatone neg si ti... odnosno potii ! neprepoznah te
za tebe i tvoj team sam izmislio cs , kad god zelite cw , steam id : pinngi42
da vam pokazemo real powah of cs.

100 turova?
khm khm , obrisimo dvije nule , ne provaljuj se..

organizacija na ovom touru je visoko zato nemoj da seresh, ti si tu prvi poceo nesh da se zalish , ttk i sergeja znam bolje od tebe i znam zasto se povlace.momci ne vole online, hf
hahahahhahahahahhahahahhahahahahhaahahahahhahahah ti za mene izmislio cs ti i tvoja ekipa! odnosnoo Vi da vas persiram ! hahahaha ajd nije problem ! nije problem igrat cemo al igramo na njemackim serverima a ne na nasim ovim ultra low! dog cemo se u toku ovih dana! HEATONE! nisam te prepoznao! ako uzmete 5 rundi osjeci cu sebi ova dva prsta s kojima cu da vas pwnam na svakoj mapi i svakoj rundi HEATONE
A kad smo kod te " velike organizacije" da ti samo kazem nema SCHULZA nema organizacije dosta od mene!
javim vam se opet na gejmersu kad VELICANSTVENI ITZONE RAZNESE GRACANICA VILLAGE! MUAHHAHAHHAHA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.