Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Deadly

1 pregled · 86 odgovora · otvorena 22.07.2008. u 02:13

Ljudi e meni deadly kaze da dvije noci luta sarajevom nema nikotkog da prespava O_o, a nema za karte O:O da se vrati kuci......
aj okaj ba lik nema rodbinu ovde, ja sam mu sve to reko al kaze glupo mu nekako. sta ja znam.

a iso je u IC preko dana.
ma nisam ni temu trebo otvarat. beze se brukam i pravim kretena od sebe. Nisam vidio kako je ado glup. Sto je to uradio
iskreno ko ga hebe. reko sam mu dok je bio u intenet centru da naparvi temu javice se ljudi, nije htio. odna ce doc sav ljut i sjeban i deletad me sa msn-a jer mu nisam pomogo
Mah brate, ako je ofo neko furanje onda si jadan i ti i on...

A ako nije onda mi je momka stvarno zao, zaista josh ovo vrijeme kisha,hladno a bog zna sta na sebi ima... Et bilo bi lijepo kad bi ga neko nashao i primio ga kod sebe da prespawa barem jednu noch ...
ma sta cu mu. da je napravio temu ko covjek svi bu mi pomogli. pa zasta je humanizam. nije fura seke mi

Ja mislio da zivi u bihacu jer mi je jednom reko da je u bihacu pa ja pomislio da tamo zivi
cc momak ga dole ceka mrzne se kisne zbog vas pi**e kakvi ste vi jarani pi****e.da znate kabir je dole otiso zapamtite to momak se mrzne al haj nubovi
e pa stvarno, stvarno, sta cu adiju uradit klocina glupa bez mozga. e vala joj. JOOOOOOJJJJJOJOJOJOJOOOOOJ
neznate kako se ja osjecam. radije bi sad kisno nego se vako se osjeco majko moja :'( ;(
nepopravljivo je napisao/la:
cc momak ga dole ceka mrzne se kisne zbog vas pi**e kakvi ste vi jarani pi****e.da znate kabir je dole otiso zapamtite to momak se mrzne al haj nubovi
kabir otiso
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
refresam mu profil online refresnem jos 1 offline pogledam na msn ONLINE znaci kreno je , neko ugasio g.ba ? neko pise preko njegovog msn`a ?
daj molim te mani mi se lazi

selmice ??
pjace
codex je napisao/la:
nisi trebo to ovda rasipat bezze osramoti covjeka...
cuj osramoti covjeka sta trebao je sutiti i da luta sarajevom ko bulala zao mi ga svega mi
kaze meni spavo u parku O_o????? WTF
Kune se svime da me nefura Mislim kleo se
Triforce je napisao/la:
kaze meni spavo u parku O_o????? WTF
Kune se svime da me nefura Mislim kleo se
koji park progovori sliko??
neznam nista, ajmo spavat ljepotani!!! kad se znao uvali u ovo, doso je sa drugom na koncert, de mu je sad taj drug???

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.