Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kvalitet danasnjih igara

887 pregleda · 49 odgovora · otvorena 21.07.2008. u 11:42

Zanima me sta vi mislite, kakav je kvalitet danasnjih
igara.

-Jesu li bolje od starih ili su losije?

-Koliko ova fenomenalna grafika utice na samu pricu igara i na njihovu duzinu?

-Da li su ove nove igre stvarno tako dobre ili su samo izvikane od strane popularnih gameing magazina?

-I ono najvaznije. Da li se kreatori igra trude, kao sto su to ranije radili, da zadovolje igrace, da im nude ono sto stvarno zele, ili je Gameing industrija postala iskljucivi lov za parama?

EDIT:

E, rulf hvala na postu. Podsjetio si me na nesto bitno.
Sto je prijatelj reko, ne mozes igrati igre sa flimskom grafikom samo misem i tastaturom.
E, sta sada mislite na ovaj sistem sto je Nintendo "izmislio"?
Sada kada su ostale kompanije vidjele uspjeh "nemozcnog" Wii-a, pozeljet ce isto to. netom kruze glasine da je i Microsoft na dobrom putu da za svoj Xbox napravi novi koncept djostika, ili ti narodski receno, ukrade ideju od Nintenda.
Koliko ce to utcati na igrivost buducih igara?
F16HT3RL33T je napisao/la:
Cuj lakse kontrolisati recoil u COD.

HAHAHA

De udji u CS i bilo koji COD , uzmi puske i nadji DOBAR ZID i pucaj u njega i probaj kontrolisati recoil pa ces vidjeti rezulutate.

I da u CSu mozes garantovati da ces pogoditi u mjesto koje gadjas dok je COD smijesan po tome pitnaju.

Sto se tice mapa na COD serijalu ne mogu gluplje biti isplanirane.

Neki dan sam nasao DD2 za COD2 , predobro

ev konkretan primjer
uzmi u cod2 mp44, uzmi u csu ak47
gledaj ravno i DRZI ljevi klik ( ili cim vec pucas ) i pogledaj rezultate
btw. govorim za mp44 na PAM modu, tj ne na single player nego na MP ...
Vane je napisao/la:
fakat grafika wristi igrivost place ...

sjetim se army man na ps1 ... tako losa grafika a tako smo je igrali svi stalno...
jao jao , kako se onaj zvao , ah da Sarge glavni
Nedy je napisao/la:
zivio sam na army man'u
Isti sam ti .... ARMY MEN... je mjera .... AU kad uzmem zastavu a izrokaju me pred mojom bazom...
SheytaNell je napisao/la:
najjaci odgovor,potpisujem

Najbolje igra ikada su: crash,komandos 2/3,super marijo,sega mega fazoni onaj lik...pack man2,FIFA 99 i FIFA 2001 (dajem svoj g.ba acc ko mi nadje link za download FIFA 2001 )
Imam ja cd fifa2001, davno uzeo nekad, kad stignem uploadujem ti pa ti saljem sve ..
ide na bolje
Joj registrovao sam se samo zbog ove teme.
Elem, imam ja originalni disk fifa 99 (10/23/98) u svojoj kolekciji, koji za divno chudo josh uvek radi
Mozhda nepotrebni deo, al' ovo moram da kopiram!
5. Memory requirements

a. Memory requirements in Windows 95/98
The Windows 95/98 version of FIFA 99 requires a minimum of 16MB of RAM to run. If there is more memory available, you should experience better game performance in all areas.

b. Running the game under stressful Windows 95/98 conditions
At Electronic Arts we strive to bring you the best in graphics, audio and gameplay. We are always pushing the envelope of computer performance.

While we have made every effort to ensure that FIFA 99 multi-tasks with all Windows 95/98 applications, we recommend that you shut down other applications and run FIFA 99 by itself when possible.
------
K'o shto neko pre mene reche - gameplay je bitan. Mislim da u danashnje vreme vishe pazhnje obratjaju na grafiku nego na samu igrivost.
Poqshavajutji da se setim neke dobre igre koja je 'izashla' u novije vreme jedino mi "Assasin's Creed" i "Samurai warriors 2" (za xbox) padaju na pamet.
Stare igre imaju taj gejmerski shmek koje te zadrzavaju da je igras.. Bukvalno te zaraze, nebitno sto grafika ne valja, u sp je dobra prica, uvek te tera da produzis, ima dobru atmosferu. Nove igre se rade zbog grafike, uglavnom sa bagovima i neoptimizovanim engineom. Od svih novih, jedino se mozda cod4 igra u vecem broju online. Ostalo..iako imam kompjuter koji tera cak i crysis na veryhigh u velikoj rezoluciji, radije bih ponovo odigrao mafiju ili neku avanturicu zbog neke priche nego ovo.

BiH_walle je napisao/la:
Ma sad nema normalnih pucachina.....sve ode u svemir i neka nebesa...bjez....

Jedina normalna igra jest CS 1.6
potpis ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.