Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bluescreen problem nv4_disp.ll

63 pregleda · 4 odgovora · otvorena 21.07.2008. u 00:19

dakle posjedujem slijedecu konfu:asus p5k c2d e8400 3.0ghz 4 gb ram kingston 800mhz asus 9600gt 512 mb 320 gb hdd i 2232bw monitor samsung.eh sad problem je slijedeci.uzeo sam ovaj racunar 10.6 ove godine i ajd normalno skopcam ja to sve upalim instaliram igru u pitanju je cmr dirt i nakon 5 minuta igranja bluescreen nv4_disp.dll prijavi kao gresku.stavim najnovije drajvere ope ista stvar.nazovem servis imtec-a kaze mozda je do igre probaj drugu.stavim race driver grid ista stvar cak i ponekad samo izbaci dont send.sve sam radio testove preko 3d marka pratio sve temperature sve normalno nijedne greske.sta mislite da li postoji neko rjesenje?
koji directx?
taj fajl je inace je dio envidiong drivera ....

fino probaj skinit drivere za graficku ....

ali prije toga na device manager uniinstall graficku ... pa sa driver cleanerom ocisti drivere

pa onda install nove drivere
koristim directx9.ev danas sam install assasins creed i znaci on je nadogradio direct x i opet ista stvar.a to za drajvere sam radio sa cleanerom.i ope nista.a gdje cu ga nosit na servis mjesec dana kod mene.ja mislim da je ovo sve do windowsa jer cesto se desava ono dont send.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.