Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problemcina

185 pregleda · 15 odgovora · otvorena 19.07.2008. u 21:37

Ovako sjebao sam racunar do jaja , nece da mi nista pokrene neznam kako to objasnit ikonice su mu sve bijele,stopa nenormalno,npr idem na start i onda pokusam programs .treba najmanje 10 sec da se ocita komanda itd...zapravo ocita se komanda odma samo treba mnogo da se to pokrene a vecina toga nece da se i pokrene...

cfg racunara :
4x512ram
4.2g proccessor
256 m bit graficka 8800 gt
harddisk 240g

eto, ne kontam stvarno koji je ku**c ovo je sve pocelo od kako sam poceo da skidam botove za cabal online...jel ima ikakav drugi nacin da se ovo rijesi sem da formatiram racunar,ovo trenutno sto se dogadja na kompu je kaos..non stop mi izbacuje "about blank" explorer stranica...
InValid je napisao/la:
pokusaj vratiti windovs ?*
ne kontam mislis system restore?ne pomaze ni to
f4nt0mxdc0o je napisao/la:
ne kontam mislis system restore?ne pomaze ni to
Ma uleceo ti virus ba najbolje rijesenje "FORMAT"
virusi, preopterecen ti kompjuter, jesu ti alien teme, idi crtl+alt+delet i pogasi bespotrebne programe
je napisao/la:
a papcino mrtva kad sam ja komputer imao i kad sam ja to radio ctrl... nisi znao sta je komputer debilu JEDAN NECE TI NI POKUSAVCAO SAM TASK MAnAGER NECHE NISTA,NEMOGU DOCI NI DO SYSTEM RESTOREA NEMOZE GA OTVORIT

btw. da li predstavlja to neki problem windows sam platio 400km original je,kako cu ga sad uopste formatirat
InValid je napisao/la:
pokusaj vratiti windovs ?*
HAHAHAHAHAHA
Svaki file koji pokusam otvorit istu mi poruku posalje :

Windows cannot access the specified device,path,or file.You may not have the appropriate premissions to access the item-
jesil u zadnje instalirao kaspersky antivirus ?
ja sam instal bio kaspersky i usporio mi je komp pravo i nakon sto sam ga jedva delete i system restore komp. se vratio u normalu
pokusaj sys.restore et
Nista baciga u smece!!! haahahah xD neznam do cega je formatiraj komp mozda to uspije
Ako znas dignes sebi sistem ne treba za to vise od 40 minuta
Ako imas garanciju odneses u servis i rijesen problem :D
pokušaj prilikom paljenja računara ići u safe mode i vidi iz safe mode-a šta bi mogao biti problem...
a sličan problem sa imao i ja....računar mi bio usporio i ikonice mi bile tamne....ispostavilo se da je grafička napravila problem.....driver joj iskočio i onda povukao sve za sobom....reinstall sam driver od grafičke i sve bilo ok....
ENTEL1 je napisao/la:
HAHAHAHAHAHA
ma mislio sam na system restore xD
cheatovi, cheatovi, cheatovi... tc tc tc :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.