Diskusija
R.I.P mi[0] :(Godisnjica :(
0 pregleda · 64 odgovora · otvorena 17.07.2008. u 22:46
R.I.P. mi[0]
R.I.P
RiP
R.I.P
Neka ti dragi Allah podari dzenet !!!
RIP mi[0]
RIP mi[0]
RIP
R.I.P.
R.I.P
je napisao/la:
R.I.P
R.I.P 
Bio mi je dobar drug ali nazalost desilo se sta se desilo,cast mi je sto sam upoznao Arnesta i nikada ga necu zaboravati.

Bio mi je dobar drug ali nazalost desilo se sta se desilo,cast mi je sto sam upoznao Arnesta i nikada ga necu zaboravati.
je napisao/la:
RiP Arneste.
RIP BRATE . . ne znam sta da kazem . . vjecno ce mo te pamtit . .
da vam samo objasnim nece se ici u Petak na mezarje neg u subotu jer porodica ide u petak tako da ne bi nas 1000 ometalo obitelji ! to onako ne bi valjalo! znaci u subotu se ide na mezarje rahmetli Arnestu!
R.i.P A.P mi[0]
Kramer je napisao/la:
rip...
ali mislim stvarno..... ne znam kako da kazem..... ako je neko trebo staviti onda je to NEO ili sirko.. koji su ga koliko sam razumio preko 4uma najbolje znali.... mislim ... rip josh jednom
ali mislim stvarno..... ne znam kako da kazem..... ako je neko trebo staviti onda je to NEO ili sirko.. koji su ga koliko sam razumio preko 4uma najbolje znali.... mislim ... rip josh jednom
Sta vi mislite jel momak ima mira??? malo se zapitajte .. svaki dan gledam po serverima 4 mio i tako to .... mislim da je vrijeme da ga pustite na miru kad se napise "RIP" znacii pocivaj u miru, od vas momak nema mira to je sigurno ....
RIP
kakav rip ljudi !
cuj rip !
Neka mu Allah podari džennet
cuj rip !Neka mu Allah podari džennet
Neka ti Dragi Allah podari Džennet , R.I.P
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.