Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pijanka do bola - Dozivljaj i kakvi ste :...

647 pregleda · 21 odgovor · otvorena 14.03.2005. u 16:27

Kakvi ste kad se napijete ... jedan dozivljaj...

Na um mi palo kako sam se sinoc puko Sa onim pjevacem Sako Polumentom...ili kako ga ja zovem polumetla da nas pokupi onako ubjene...

Sta slusate dok pijete : Narodna,zabavna,techno,rock,hip-hop,metal...itc.
Ajde...!
Kad se napijem slusam sinana
a kad se ubodem jointom u venu onda Techno rapa capa ovo ono
P.S. Nemoj me tjerat da se napijem
hahhah pa i to je dio zivota za nek negativan za neke sve...Cesto kad smo u depresiji onda nam ja utjeha alkohol...mene je pogazilo vrijeme a i alkohol ...uhhh a da ne spominjem onu kozu od moje cure...uh necu vise nikad!
Sav sam se Rasuo!
hmmm ... , danas sam se bas ulio ko stoka u skoli (:
kaze profa jel te to uhvatila temp , reko "JEESTEE" i on me pusti kuci

a sta sam sluso hmm Tomu Zdravkovica naravno legenda od pjevaca

SqWyQLy je napisao/la:
Kad se napijem slusam sinana
a kad se ubodem jointom u venu onda Techno rapa capa ovo ono
P.S. Nemoj me tjerat da se napijem

toooooooooo care sinana najbolji si hej odkad sam se rodio srece nisam imao

ja kad se napijem polomim obadve ruke kao prosli put
kad se napijem......dobar sam hahaha-a dozivljaj mi je vec tesko opisat jer vecinom pijem do te mjere da se sutra niceg nesjecam
sto se tice muzike kad sam pjan-vise-manje mi je svejedno sta svira-i necujem je al eto nekako mi je draze kad je neka dinamicnija muzika (narodnjake bas i nevolim)

I wear my sunglases at night..

Ja nepijem...ja sam musliman!

Edit: I tebeeeee saaaaaammmmm *shtuc* SIT kafaaaaaaanoooooooooooooooooo *hik*
Ma ne pijem ni ja evo 2 godine ali se sjecam kako mi je bilo...sinoc kad sam onu budalu slusao malo mi falilo da prekinem POST......misa mu! Joj ja Sike saketa ne mogu organski...ne lezi mi nikako!
ma ne znam ne volim piti...pogotovo sutra kad se probudis dan ti je sav ****ed up...
Najjace popijes 1.5 L piva,legnes u dva i ustanes u 8 !Sve zivo bolan slusam i ovako i onako
mogu misliti sljivu kada se napije to mal lol sreco

Sljiva je napisao/la:
konobaru 2 pive i malom tenkucokoladno mlijeko meggle (:

Joj sljiva si legenda...hahaha...kazes mlijeko...a kako ono zna pomoci kad si pjan ko letva---popijes mlijeka i sve bude ok....uhhh...sta sam puta tako!
ja ne pijem nikad
jednom sam se ulio ne da sam se ulio nego sam se ubio.. kupio nastavnuku stok sto me pustio da prodjem i on nije htio i ja odem u polje i ko stoka se.. a najaca pjesma za igle je hajde da se drogiramo hej hej hej nek nam oci sjaje..
ja sam dobar kada se napijem.
Obicno pijem kiselu vodu, sokove ili jednostavno vodu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.