Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Def Jam

415 pregleda · 9 odgovora · otvorena 14.03.2005. u 08:06

Neznam jestel igrali ovu igricu ? Mislim strašno je.
Otišo malo u klub' i raja sjela za kompice , ja nisam mogo gledat u monitore (kritične stolice) i otišo tam , daj Amere šta da igram (na PS2).I dade mi kečere "Def Jam . Ja sjeo ba jedva gledam , reko neću ni pritiskat start da vidim kakav je intro! Kad je počelo sjebo sam se . Igrica je fenomenalna , muzika glavom klimaj , likovi su x2z,snoop,MM,Redman,i milion ih još.
Jedino što je bad nemože se izabrat westcoast i moraš na kraju udarat se snoop DONDogg-om.Al igrica je PLAFON!!!

Kupite igricu ako imate PS2 , nećete se pokajat! PRVA LIGA

Ama igrica je bet0n. Jedna od najjachih sto sam igro na ps2. Preso 101% sa vec cetvrtim likom i josh nije dojadila.

Samo je***a je loading, kad nemozes prekinut onu scenu prije fighta. Josh kod mene laser prljav pa znam se posteno nacekat...
New York Def Jam ...igrica je po meni dosada najbolja koju sam ikada igrao na ps2 .

Izvrstan ambijent,prica je tako stvarna (glavni negativac igre je Snoop Dog) svi reperi,producenti (Elephant Man i itd..)..

Imaju lokacije po gradu gdje se sve mozes udarati,kupovina nakita,tatoo.a,nove frizure,kupovina odjece,,jednostavno igra je za cistu 10 ! ...

BTW stigao sam na 88 % igre, a cura mi je Beyonce Knowles... hahah

beton igra..
ggg je napisao/la:
veoma ...
malo si nam reko...
et' beda vi svi presli ' a ja tek kreno , nije bitno ...

worlock ' nisam stari ni vidio puno tih stvari ( osim X kad pocne gorit i Methodmana ) ostale nisam bas isprobavo , al busta je slab ...

Ako ima neke upute ...
skuzio sam ja ono kad ga pletes i pocne gore da zvoni pa pomaknes ručicu dole-desno i X. al kako one specijale ? i sta treba još od kontrola da se zna ?

ja sam tek kreno igrat i otkljuco 2mape , al dok sam one lefate izlemo proslo je 4 sata ...
Izgleda da je izasla def jam vendeta 2 izasla. Oce biti marisaneeee uhuhu.
oj alija alija ... uvijek si lood ... ajd dure ... valja i meni tu igricu probat .... za pc nema ? ... a kad ce one navlazit bicarke ... nas na sta mislim ... digni nasu stranicu (DS) j**o ga ti... i stavi neko ga da se na vijestima brine i na forumu ... a ti download i to sredjuj daa je dignemo ... j**o ga ti ... nako bezveze stoji

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.