Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Pomoc oko PSP-a

304 pregleda · 6 odgovora · otvorena 30.12.2005. u 22:45

Kupio sam sebi psp,i update sam na verziju 2.0,i opet mi nema foldera PHOTO,VIDEO,GAMES itd kad ukljucim preko USB-a sta da radim ne mogu sa compa nista prebaciti
znas li ti onaj najbolji link www.google.com!!!
Imam ti ja PSP.

Instaliraj novi update 2.6
I ustekaj ga preko USB-a i odi u my computer i otvori Removabel Disk i kada otvoris odi u folder PSP i tamo bi ti se trebalo nalaziti to sve, PHOTOS, MUSIC, GAMES

Video nemos tako stavljati nego moras našpraviti folder cim otvoris Removabel Disk idi Create FOlder MP_ROOT i onda u tome folderu napravi folder imenom 100MNV01 i onda u to spremaj filmove, ali PSP samo podrzava MPG4 format zato ti trebaju programi s kojim ces pretvoriti
^^hehe riješio sam problem,morao sam samo formatirati memory stick duo lol
zar ima update 2.6 ?? ja sam na demo discu dobio samo update 2.0
Ako hoces free film Spider MAn2 prijavi se na www.yourpsp.com
Treba ti serijski broj PSP-a i tamo mos skinuti novi update ili kao ja spojiti se na wierless i skiniti ga preko Network Update
PSP je nepotrebno sranje, platis ga 600KM, a za te pare, jo malo usparas mozes si kupiti npr. novu neku graficku ili cak usparati jo 300 km i kupiti PS3 koji će biti popularan kada stupi na scenu bar 10g, a psp će izaći iz mode za 1g. ja vam kažem!
Ti fakat nemas pojma koliko je ustvari PSP fora, a to govoris zato sto ga nemas. Ti PS3 neces moci nosati sa sobom, a PSP mozes gdje god pozelis, prema tome; prestani se provaljivati pls., jer ocito je da nemas pojma sta PSP ima...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.