Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 40 bodova

Damn Msn jezik

235 pregleda · 17 odgovora · otvorena 16.07.2008. u 21:05

bio mi je neki msn 7.5...onda ja trazih 8.5 live itd...instalirah neki msn kad neki jezik ne znnam ni ja koji...kad opet reinstall msn opet isti jezik..!!!

kako to da napraviiimmm....evo 45 bodova
pa vjerojatno si skino sa neke ko zna kakve stranice msn

skino odavdje

www.filehippo.com
evo skonto sam ...oca mu.....rizla..nista od toga.....

VOLIM SEBE (L) " pametnog"

kako sad da ponistim pitanje??
Izbrishi taj msn.. i instaliraj nowi.Nema boga da ti o5 bude isti jeziK.
Kada install msn mora ti biti na pocetku koji jezik zelis ima bosnian,english,rusian,serbian(cyrilic) (i to)
pa mora ti biti tako ae vidimo se
NaniJ je napisao/la:
evo skonto sam ...oca mu.....rizla..nista od toga.....

VOLIM SEBE (L) " pametnog"

kako sad da ponistim pitanje??
nikako! ja imam vec 2 teme (45) bodova i niko mi nije pomogo
jarane daj msn pa cu ti ja poslat instalacionu program ako neces evo ti ovaj link http://www.softpedia.com/get/Internet/Chat/Instant-Messaging/MSN-Messenger-8.shtml evo jos jedan http://www.soft32.com/download_187295.html nadam se da je dosta ako nije daj msn na pm
ma vidis da je lik nabrijan..rizla mi dao link za download i on ko bajgi sad skonto kako se mjenja nesto nemoguce..sad ce da obrise i skine sa rizlinog linka...eto ako je skonto neka nam kaze,, ma vidis da konj neda bodove,,
ma lol sta mu dajete linkove ako je rijesio problem......

bez brige n e trebaju meni bodowi...
trebbaju meni bodovi a kosto vidim ovaj laze da ce dat 40 bodova jer nema nista bodova a jos jedan me slago za bodove
http://www.softpedia.com/progDownload/MSN-Messenger-8-Download-68149.html
pritisni rumunijska zastava ;-)
EDIT: Obrisi MSN pa install english
Shadow_Pro je napisao/la:
trebbaju meni bodovi a kosto vidim ovaj laze da ce dat 40 bodova jer nema nista bodova a jos jedan me slago za bodove
What moron.....Those points on g.ba is food?huh?OMG u are sick...U 'r idiot....grrr....I hate people like u....need translation???
@tema: mislim da se nemoze jezik promijeniti....moraces o5 MSN da skines
VuK_Vodkowskij je napisao/la:
What moron.....Those points on g.ba is food?huh?OMG u are sick...U 'r idiot....grrr....I hate people like u....need translation???
@tema: mislim da se nemoze jezik promijeniti....moraces o5 MSN da skines
sta ti je bolan sta psujes reko sam da mi trebaju poeni jer mi trebaju imam samo tri (nazalost hehe) i sta psujes odma sta ti je i nemoj dzabe spamat sad mu govoris da msn opet skine pa ja mu dao linkove skonto je covjek sta ti ej
Shadow_Pro je napisao/la:
sta ti je bolan sta psujes reko sam da mi trebaju poeni jer mi trebaju imam samo tri (nazalost hehe) i sta psujes odma sta ti je i nemoj dzabe spamat sad mu govoris da msn opet skine pa ja mu dao linkove skonto je covjek sta ti ej
U ovome sto je on napisao nema psovki.

A sto se teme tice, nakon citanja komentara, skont'o sam da je vama vise stalo do bodova nego da nekome pomognete, da nesto vise zna.

A kad je vec tako, reci nam, autore teme, kako si napravio?

Hajde, da te vidimo.
4rm4n1 je napisao/la:
U ovome sto je on napisao nema psovki.

A sto se teme tice, nakon citanja komentara, skont'o sam da je vama vise stalo do bodova nego da nekome pomognete, da nesto vise zna.

A kad je vec tako, reci nam, autore teme, kako si napravio?

Hajde, da te vidimo.
hvala bogu da su mi bodovi na prvom mjestu hihi XD, a nije prvi slucaj da ovako okaci dace bodove a neda al je**a takav je zivot al ga se zivit mora XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.