Izvinjavam se za drugu temu danas, napravio sam novi msn, znaci ravno 1500 kontakata uvez'o u njega, i sad me zanima dal XP 32 bitni moze imati vise od 1 000 kontakata, jer na 64 bitnom je radilo, dok na ovom nesto ne moze. Ako se to moze kako rijesit, nek neko napise, neam boba dao bih, al' zamolit cu admina za aplauz. Thnx. =)
Diskusija
Zaključana
msn kontakti
125 pregleda · 6 odgovora · otvorena 04.08.2008. u 13:30
Ja mislim da moze
Hahahahah, legendarno pitanje, ROFL...
Pasa, nema ti to veze s Windowsom, isto ko da si pitao jel u Wordu na 32-bitnom Win-u mozes ispisati vise od 1000 rijeci, hahah, hvala ti, dobro me nasmija
Pasa, nema ti to veze s Windowsom, isto ko da si pitao jel u Wordu na 32-bitnom Win-u mozes ispisati vise od 1000 rijeci, hahah, hvala ti, dobro me nasmija
pa hajd probaj iznad 1000 vidjet ces da nema sile da dodas nekog... mislim msh ti dodat al ti je offline dok ne obrises one do 1000
hajde ba doso se kurcit.. ima on 1500 sad je glavni...
znam da imam preko hiljadu kontakata i da svaki put kad hocu dodati novi moram izbrisati 10 starih
ne kontam sto , al' drukcije ne mogu dodati nikoga, zapravo dodam al bude mi offline a ja njemu ili njoj online
Btw, fercera 32 isto ko i na 64
ne kontam sto , al' drukcije ne mogu dodati nikoga, zapravo dodam al bude mi offline a ja njemu ili njoj online
LavShinoda je napisao/la:
znam da imam preko hiljadu kontakata i da svaki put kad hocu dodati novi moram izbrisati 10 starih

@kaBoom boli tebe muski spolni organ kad ih 1450 neznam, eo dat cu ti ih sve ako oces, sta me napadas odma, ne kurcim se, ako neznas sta je problem gtfo ontopic
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.