Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

logo

0 pregleda · 11 odgovora · otvorena 16.07.2008. u 19:42

oprosti na spamu ali sta ce ti logo za tvoj nick.....eventualno ti neko moze napravit signature ali nije mi jasno koji Q logo.....logo se radik za klan logo servera neke zajednice ili tako nesto...a ne za nick....
RizlaaaaA je napisao/la:
oprosti na spamu ali sta ce ti logo za tvoj nick.....eventualno ti neko moze napravit signature ali nije mi jasno koji Q logo.....logo se radik za klan logo servera neke zajednice ili tako nesto...a ne za nick....
ma za cs logo mislio sam
nema veze nije spam svako ima pravo na svoje misljenje
je napisao/la:
ako je za cs...zasto onda tvoj nick tu stoji...ocito je da neki ovdje na razumijemo sto je logo sta je wallpaper ili sto je signature itd da ne nabrajam.....uglavnom necu se mjesat nek radi tko hoce
razarac bolan sto ce ti logo za tvoj nick bogati cccc valjda kada se pravi pravi se za svoj clan a ne nick razarac mali
RaileR je napisao/la:
razarac bolan sto ce ti logo za tvoj nick bogati cccc valjda kada se pravi pravi se za svoj clan a ne nick razarac mali
ma nisam skonto logo,wallpapers koja je razlika xD
napravio sam ti

accept na msnu

ali naravno napravio sam ti walpapers a ne logo zato sto necu ti nick logo raditi nego WP

(K)
je napisao/la:
Da HAHAHAH
Ma mrsko mi samo da vidim rade li ovi smajli xD

;D
je napisao/la:
da vidi da je tek reinstalirao playstation gagagagaggaahahahahahahahahahahah lol

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.