Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Team Disturbed Logo

270 pregleda · 20 odgovora · otvorena 30.07.2008. u 02:16

znaci treba mi logo za team disturbed, i kako bi to izgledalo na majci. nemojte neke ofirne, nek bude mocan logo :)
"Koliko para(bodova) toliko muzike"

Al evo uradio sam ti..

Aramox je napisao/la:
"Koliko para(bodova) toliko muzike"

Al evo uradio sam ti..

za bodove cu popricati sa bok1em ali treba mi neki logo
dobar
Ako bude kesh u pitanju, uraditi cu logo. Bodovi i sranja me ne zanimaju.

EDIT:

Zaradzujem redovno svoj dzeparac tako. Mislis da ce ti neko napraviti dobar, jednostavan, efektan logo za bodove (tj. besplatno)? Varas se ...
extibo je napisao/la:

EDIT:

Zaradzujem redovno svoj dzeparac tako. Mislis da ce ti neko napraviti dobar, jednostavan, efektan logo za bodove (tj. besplatno)? Varas se ...
HAHAHA NINJA ONDA TI NIKAD NECES ZARADIT PARA :)
extibo je napisao/la:

EDIT:

moj brate, ima takvih sto se prodaju za bodove, to su za njih pare !
@ skala

A i to sto kazes vala... Ae vjerovatno ce se i oni osvjestit kad tad. :\
Takodjer neda mi se radit djabe.....mozda da su neke bode bi napravio kako god glupo zvucalo bode su neki poticaj.... ovako mi se neda radit ni za sto...nit te poznam...ajd da si neki frend ai ovako....gl....
ja ne kontam sta vama predstavljaju bodovi na gamers.ba? to je isto kao kad igras poker na zynga.com fun bet... igras se gubio dobijao nista ti ne ide u dzep... ista stvar sa ovim bodovima ...
@ dora
jbg znaju ljudi da imas para sta ti ja mogu sad :D
Kako ste talentovani sa ovim majicama.....pokusavate nasmijati ili sta vec ?
0xygen je napisao/la:
ova mi se svijda
junajted kolor of beneton x-)
n3L3 je napisao/la:

Može ovako xD
RIP RIP RIP. Vidi se link od nekog websitea ispod tog "Team Disturbed" teksta. >_>
Idioti jedni pravite kojekakvim klanovima neke wallove, neke sigove, neke logoe a nemozete covjeku napraviti koji barem ima neki posten i klan vredan necega..
Rekao vam je da ce s bok1em vidjeti za bodove, i oce !
Napravite mu logo, degeni bice na majicama bice na ko zna cemu a momci idu svaki turnir, svaku ligu igraju, pored svega ZNAJU IGRAT i meni bi bilo cast da neka takva ekipa nosi MOJ logo, samo ja sam blejac pa ne znam napravit' .. To vam je sat posla ccc
Dabogda imali milion bodova, i onda umrli, nemogli ih iskoristiti ! Et' kako me iznervira ovak'
IMN je napisao/la:
Idioti jedni pravite kojekakvim klanovima neke wallove, neke sigove, neke logoe a nemozete covjeku napraviti koji barem ima neki posten i klan vredan necega..
Rekao vam je da ce s bok1em vidjeti za bodove, i oce !
Napravite mu logo, degeni bice na majicama bice na ko zna cemu a momci idu svaki turnir, svaku ligu igraju, pored svega ZNAJU IGRAT i meni bi bilo cast da neka takva ekipa nosi MOJ logo, samo ja sam blejac pa ne znam napravit' .. To vam je sat posla ccc
Dabogda imali milion bodova, i onda umrli, nemogli ih iskoristiti ! Et' kako me iznervira ovak'
hvala na podrsci ;)
DISTRimba je napisao/la:
RTD ???

OFC !!!
ha ha ha ha

hahahahaha

ha ha ha ha
n3L3 je napisao/la:

Može ovako xD
Paint :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.