Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DotA BiH In-CuP

1.425 pregleda · 107 odgovora · otvorena 16.07.2008. u 15:00

Eeh ovako dragi gameri,zelim organizovat sa SpadeFive 1 DotA BiH In-CuP turnir koji ce se igrati preko GArene.Vec duze smo imali zelju da uspostavimo takav turnir da vidimo na kojem je nivou DotA-gaming u BiH...Zato,feel free da se prijavite.
Turnir se igra na stable map 6.52e.5v5 -xL...
Na turnir se mogu ovdje preko gamers.ba prijavit svi zainteresovani timovi/clanovi...
Eto,dosta od mene...Za prijavu je samo potrebno navest 5nickova koji ce igrati,kao ko ce biti team leader,da se ja mogu sa njim sve dogovorit.GL & HF
_PrOfA__ je napisao/la:
Sta ti je ba, mi idemo na IHCS, oni su 0 ;)
ajde ti malo manje podjebavaj ljude i nadji je***i team :P
ne znam ni skim chu da igram osim sa tobom i ghostom, prestani zajebavati ljude i skupi tim ;)
Gh05T_ je napisao/la:
Ako izgubimo od vas necu vise ni igrati Dote..
j/k igrat cu xD al bezze da pravimo neke predrasude prije Cupa, cekajmo do tad
jbga nemoze svak dobro igrati ko ti -.-
Team Name: -xF
Team Leader : -ZeRoSTyLed
Team Manager: -Cannabis
Team: -hamza.,MeBeSad,V-O-L-G-I-N,[IT]Myers,VamoS_GringO,Stoitchkov,Upgrayed
2strana playera: -Sk.Minitito,mataCRO

I evo nakon izvlacenja imamo slj grupe :

Group 1:
-psTs
-err0r
-xF
-NeC

Group2:
-NuP
-SKuLL1
-prOfa
-FrosT
Pravila DotA BiH In-CuP su jaako jednostavna :)..

-Bilo kakvo flameanje tec se nece tolerirati,i ekipa ciji igrac flame dobija lijepi DISQUALIFY.
-Igra se 6.52e stable map,s tim da uvjek mora biti prisutan jedan random observer u game(u vecini games bit cu ja ili CripT)
-Lagg/delay etc se prijavljuje prvih 5min,nakon toga,bio drop etc game se nastavlja.Stim da je save nakon fb i svakih 10min pravilo
-In-game se vrsi ban/pick,s tim da ne zelim gledati bilo kakvo spamanje,postujte protivnike kao i oni vas,zato je samo Leaderima dozvoljena rijec.
-U slucaju da se jedna ekipa ne pojavi po dogovorenom terminu,protvnicka ekipa prisiljena je da ceka 15min,nakon toga dobija AUTOWIN
-Igraju se 2game,ako bude potrebno i 3,ide se best of two..
-Igra se nece prihvatit ako se ne budu games postali na gamers.ba..imate dota-allstarts.com..preko toga mozete upload i stavit nam link

-Dosta od mene...Turnir pocinje od subote 20h...team leaderi imaju cast se dogovorit kada ce play, s tim da leader smije samo jednom odbiti match,slj put se mora odazvati i igrati po dog terminu

HF
Eto tako,,momci iz moje grupe,javite mi kada ste od subote slobodni za game..Imate moj msn,imate gamers.ba..javite da sto prije krenemo :)
ugl ne moramo igrati u subotu navecer??? i zasto nema raspored tko s kim igra u skupini , mislim odo redoslijed-.-
SKULL1 je napisao/la:
ugl ne moramo igrati u subotu navecer??? i zasto nema raspored tko s kim igra u skupini , mislim odo redoslijed-.-
Da.... i ako moze da leaderi skupin A posalju mi svoje MSN... organizacija beton...-.-
evo vam za grupu 2 add me na msn-u [email uklonjen]

edit: e zero , jel mogu dovesti 1-2 zamjene jer nisam 100% siguran hoce li 2 moci igrati na pocetku cupa ????
ps. ne mislim traziti sad neke pro igrace nego eto tako da netko igra . slao sam ti pm ali nesto nece da posalje -.-
E jbg. ev i mene ako nije kasno...

Loki_11
Morgan1
Fuck-off
nam[le]ss
Atridhr

Evo zamjena ako ko nemogne

Marshal_3eror
mpnc
buzge

Samo molim da mi javite jesam li zakasnio?

Msn : [email uklonjen]
Loki_GodLike je napisao/la:
E jbg. ev i mene ako nije kasno...

Loki_11
Morgan1
Fuck-off
nam[le]ss
Atridhr

Evo zamjena ako ko nemogne

Marshal_3eror
mpnc
buzge

Samo molim da mi javite jesam li zakasnio?

Msn : [email uklonjen]
zakasnio si , vidis da imaju skupine vec
Err0R_ je napisao/la:
Pa recite kad se igra i koja je ko skupina Bogati
I evo nakon izvlacenja imamo slj grupe :

Group 1:
-psTs
-err0r
-xF
-NeC

Group2:
-NuP
-SKuLL1
-prOfa
-FrosT
Mala promjena u teamu umisto -Tepsije- ce igrat Zagorec93 ako je ikako moguce...
Moguce, ali za ovaj jedan tim cemo vidjeti gdje da ih ubacimo ako bude moguce :) btw. eror procitaj pravila tu pise kada se igra .... SUBOTA 20h. Jos moramo izvuci parove, mada ce se igrati u grupi ffa, tj svak protiv svakoga i koja ekipa bude imala najvise winowa ide u finale sa prvom ekipom u skupini B. - ovo je jos svjeze tako da moze doci do promjena.
SpadeFive je napisao/la:
Moguce, ali za ovaj jedan tim cemo vidjeti gdje da ih ubacimo ako bude moguce :) btw. eror procitaj pravila tu pise kada se igra .... SUBOTA 20h. Jos moramo izvuci parove, mada ce se igrati u grupi ffa, tj svak protiv svakoga i koja ekipa bude imala najvise winowa ide u finale sa prvom ekipom u skupini B. - ovo je jos svjeze tako da moze doci do promjena.
hmm bolje da 2 prve ekipe produ i da ima polufinale
Err0R_ je napisao/la:
Pa recite kad se igra i koja je ko skupina Bogati
err0r skupina si jedan,nisi bio stavio team name,pa sam stavio da ti se team zove Err0r....a dalje,,od subote se krece igrat,znaci nije obaveza da se igra odmah u subotu,ali od subote pa nadalje neka se team leaderi medjusobno dogovraju kad ce se igrat,,nisam najmerno htio stavit da npr igramo danas mi i jos neko etc,,da pravim ljudima muke da se moraju pojavit,,,imate leadere,njima se obratite,dog se za game,odigrajte 2-3gama(zavisno od potrebe),sacuvajte OBAVEZNO replaye i postajte ih...htio sam hbg vama napravit sto lakse da se bas i ne mucite
ovako momci,,,igra se best of 2,,znaci moras protivnicku ekipu porazit 2puta,,,,,prve dvije ekipe iz grupe prolaze..igra se 1iz grupe A vs drugog iz grupe B,znate sistem...Na kraju turnira,ce se lijepo sagledat svi replayi...i 7 najbolji igraca bit ce pozvani u BiH DotA repku,pored toga,nije bitno da li cete ispast u grupnoj fazi ili osvojili,gleda se cijela igra kroz turnir.
I evo vam forum,Neka se LEADERI javljaju sada,i medjusobno dogovaraju za games..I KAO STO SAM REKAO,leaderi iz Grupe 1 neka mi se jave preko gamers.ba,tj ostavite ovdje post,kada ste u subotu za game. HF ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.