Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

iexplore.exe prolem

80 pregleda · 5 odgovora · otvorena 14.07.2008. u 21:03

jbg diskusija jer nemam poena da dam i da normalno postavim temu.

ovako cemo evo za pocetak slicica

http://i344.photobucket.com/albums/p353/igac81/skenj.jpg

naime to mi je se pojavilo iz neznam bas kojega razloga. sada me zanima dali je netko imao slican problem i dali bi mi mogao pomoci kakvim savjetom.
dosada sam radio system restore, windows repair , skenirao x puta avastom, spybotom, tune up koristio, uglavnom svasta jos nesto. dali postoji mogucnost da se rijesim ove napasti koja se pojavljuje svakih mozda satak vremena a prije repaira se javljao puno cesce pa cak i prilikom pokretanja windowsa.

Pls nemojte odgovore tipa Format C jer cu to i sam uraditi ukoliko ne pronadjem rijesenje.
Unaprijed hvala
deinstalliraj iexplorer

Start > Set program Acces and default > Add/remove windows components > tu nadjes ie i pratis daljna uputstva
meni je to isto izbacivalo sve dok nisam install ie 7.0 :\
znaci provbaj instalirat ie 7
Brate kad se sistem zaebe.. i kazes da si pokusao svim i svacim.. zasto jednostavno ne uradis format..

Vidis, ja se nebi nikad morio i zajebavao sa tm programima, jer mi je jednostavnije da uradim format.. rekord mi je 22min ..
AlienzZ je napisao/la:
Brate kad se sistem zaebe.. i kazes da si pokusao svim i svacim.. zasto jednostavno ne uradis format..

Vidis, ja se nebi nikad morio i zajebavao sa tm programima, jer mi je jednostavnije da uradim format.. rekord mi je 22min ..
instalirao sam IE7 nije pomoglo, i to sam vec pokusao
crnjak mi raditi format odmah jer racunar funkcionira sasvim ok, jedino sto mi smeta, ali na njega ocito ne utjece barem ja ne primjetim razliku nikakvu u radu.
nema veze neka stoji tema ako ne saznam nista sto bi moglo pomoci uvijek ostaje format

Btw IE nikako ne koristim sta ce mi pored Mozille
Ig0r je napisao/la:
instalirao sam IE7 nije pomoglo, i to sam vec pokusao
crnjak mi raditi format odmah jer racunar funkcionira sasvim ok, jedino sto mi smeta, ali na njega ocito ne utjece barem ja ne primjetim razliku nikakvu u radu.
nema veze neka stoji tema ako ne saznam nista sto bi moglo pomoci uvijek ostaje format

Btw IE nikako ne koristim sta ce mi pored Mozille
Pa jednostavno uninstaliraj IE explorer sa racunara.. i nebi trebalo onda vishe da zeza

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.