Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

MsConfig

74 pregleda · 9 odgovora · otvorena 16.07.2008. u 17:14

Imam nekakav belaj .. u msconfigu imam nesto calling pise , dok je ukljuceno pokrece mi nekee setup-e, iskljucim ga , rr comp , ponovo se pali , ne znam sha je , ti procesi mi stvarno smetaju.

Svaki puta kada upalim pc , neki setup se pokrene , nesto ata neki qrac .

Posto ne znam sho nemogu dati bodove na temi , otvaram ovu temu, jer mi treba a kada se napravii sistem davanja bodova, dajem .. =)

Evo slika :

maybe virus...

pokusaj uraditi system restore na dan prije nego sto ti se to pocelo desavati... meni u vecini slucajeva kome sam radio to je pomoglo sa ovakvim situacijama...

Ako ne pomogne onda install bitdefender, uradi update i scan comp. ;)
Znas sta ces ako imas tuneup ako nemas skini i sa njim imas neke stvati koje ti rade i pise dali ti je potrebno ili ne al uglavnom mozes iskljucit zauvjek sta godt hoces.......

znaci ako hoces TuneUp da skines javi mi na PM ili kako hoces dacu ti ja link sa njim sigorno mozes to da iskljucis
pogasi sve ,samo nemoj draivere od grafe maticne i zvucne.....bolje ce ti radit....
TuneUp 2008 ima opciju brisanja tih startup procesa iz memorije kompjutera.. skini pa probaj..
GL
Ali tune up kao i svi drugi programi koji rade na tom principu i principima ubrzavanja racunara, optimizacije firefoxa i tih sranja kad tad ti budu glavni krivci sto ti se sjebe comp.
skini ccleaner i imas u njemu tool za gasenje...meni radi

google [ccleaner] TRAZI
Skini CCleaner i imash tamo Tools - Startup i desni klik Onemoguci , setup mozda 2 mb
to se i meni desavalo jednom, virus je to, skini kasperky i on ce to rjesit...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.