Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Razer mis

293 pregleda · 22 odgovora · otvorena 14.07.2008. u 14:14

Eh ovako mozeli iko da mi kaze koji je najbolji mis od ovih ja hocu da uzmem mis ali hocu da vidim sta vi mislite o tome posto ja volim samo razer firmu znaci radi se o tome da cu uzeti razer mis znam ja da sada svi kazu mx518 tamo vamo itd.

ali evo pomozite koliko mozete

Zanima me izmedu ovih modela.

Razer Krait
$39.99
Razer Diamondback 3G
$49.99
Razer Diamondback
$49.99
Razer DeathAdder
$59.99
Razer Copperhead
$69.99
Razer Lachesis
$79.99
uzmi ono sto odgovara tebi,a ne sto odgovara nekom tvom frendu...
gl00p?

pa naravno da je zadnji najbolji....|oooooo|
ACE_as je napisao/la:
gl00p?

Vidim da ides na tom principu sto skuplje sto bolje.

Ako si meni reko gloop ja sam pito cisto da vidim koji je najbolji po dpi i te stvari.
pa najbolji po dpi ti je zadnji...zato i kazem....ima 4000dpi

odi malo na www.razerzone.com .....imas swe, glupu si temu bezze otvorio.....odes na stranicu i pise ti sve i za dpi, i za swe ostalo sto zelis
ACE_as je napisao/la:
pa najbolji po dpi ti je zadnji...zato i kazem....ima 4000dpi

odi malo na www.razerzone.com .....imas swe, glupu si temu bezze otvorio.....odes na stranicu i pise ti sve i za dpi, i za swe ostalo sto zelis
Idi na www.razerzone.com i klikni na neki mis vidices sta ce ti se pojaviti.
razer deathadder - super mis, meni lezi u ruci... steta sto sam ga prodao :S:S
$59.99

razer copperhead - hm.. Meni ovaj mis ne valja, malen mi je :S:S
$69.99

razer lachesis - s ovim neam iskustva, ali po izgledu je dobar, slican deathadder-u. Ili deathadder ili lachesis
$79.99
pa et uglavnom ...najvise dpi ti ima zadnji i best je...meni a i vecini sigurno ....GL
.......
ne kontam kakav si to gamer i na ovoj stranici 2g. a da ne znas razer miseve al eto .... GL
ACE_as je napisao/la:
gl00p?

nr pricaj gluposti...nije svakome isto.....bte uzmi bolje mx518 ili nesto od logitecha..puno su bolji
dobro ti je sanny rekao....skroz ko deathadder samo ima vise tipki i vise dpi....deathadder je meni prejak...sad ja bih uzeo jedan od ta 2......bolji je naravno ovaj zadnji,,,,,sad koliko ti zelis dati za mis to je tvoja odluka ;)
RizlaaaaA je napisao/la:
nr pricaj gluposti...nije svakome isto.....bte uzmi bolje mx518 ili nesto od logitecha..puno su bolji
igrao sam i na mx518....puno su bolji deathadder i lachesis, jesil ti igrao na ovim razer? ako jesi onda ok...onda ti je bas ruka napravljena za logitech
ewrinho je napisao/la:
logicno je da je najskuplji najbolji...
nije tacno

mx je jeftin pa je dobar nekima i najbolji
razer deathadder
$59.99
diamondback 3g , ja ga imam vec 6 mjeseci bez ikakvih problema , dobro lezi u ruci , fino izgleda.
diamondback + mantis speed (:
nemoj uzimati copperheada , ja sam ga imao pun je mana nekakvih , brzo se kvari , a ja bi ti preporucio deathaddera ili lacheisis ; )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.