Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CSBiH Summer - kolo 1

4.731 pregled · 155 odgovora · otvorena 09.07.2008. u 21:54

Pošto je ekipa oldies zakazala, umjesto njih će učestvovati ekipa GC, a prvi meč je otkazan dok se ekipe ne dogovore.

Umjesto ekipe TJM igra'će disturbed.

Što se otkazivanja pojedinih timova tiče, morate shvatiti da ne smijemo brzati sa ovom ligom i da je čak i poželjno da traje što duže.

Znači, od sutra počinjemo sa grupnim mečevima, mapa koja se igra u prvom kolu je de_dust2.

Ekipe koje se ne pojave u zakazanim terminima automatski gube meč i pobjeda onima koji su došli.
Ako mislite da se nećete moći pojaviti na meču prijavite mi to na gamersu, msn ili Steam Friends na vrijeme.
(oni koji sutra igraju tri sata prije meča, ostali dan prije )

Također, molim preostale ekipe da na ovoj temi ili onoj o grupama ostave Steam ID-ove igrača i MSN kontakt

Ovo kolo ćemo vjerovatno igrati samo na prvom CW serveru pošto imamo "malih" tehničkih problema sa drugim

Uglavnom,

1. grupa :

KL gaming vs GC - 14.07 u 19:00
Noxicus vs ReCoNstraCtioN - 19:00 - Download 16:4

2. grupa :

=XII= vs ARENA - 16 : 0 - registrovano - ARENA ne igra
eXpensive vs HAVEN - 16 : 0 - registrovano

3. grupa :

Dream Team vs Leet Division - 16:0 - registrovano
TtK vs DiE - 11.07 - Download Meč će biti ponovljen - 16:12

4. grupa :

Faith Gaming vs Subliminal - Download - 16:7
Disturbed vs miMo - Download - 16 : 1

5. grupa :

FanatiC vs s0pk - Meč će biti ponovljen
CyberSports vs fth - odgođeno do 16-og

6. grupa :

eu4ia vs For the Horde - Download16:10
FragnatiX vs itzone - 16:0 registrovano - itzone "odmaraju"

7. grupa :

DEEP1NSIDE vs MYSTERY - odgođeno
Closer Rules vs Target gaming - Download - 16:4

8. grupa :

blahboys vs BLAM - 1:16
LanWars [NeC] vs Limited Edition - Download - 16:2
Aj ja 12.07 ode na more a 13.07 nas prvi mech...jako mi je zao al et gl mojoj ekipi i svim ostalim naravno 
hoceli biti HLTV?
good luck svim ekipama.. neka najbolji prodje. tj pobjedi 

edit:
prva grupa najacha, to vrijedi gledat!
i mene zanima oce li HLTV biti.....tako da svi fino mozemo gledati.....posto je turnir dosta dobar i ima finih ekipa....
DiE nece moci igrati u tom terminu, jer radim 2. tako da pomjeris termin za dan poslije...
Aj ba nemojte se prepucavati, furajte samo agresivu na cs hedovima  sta sad kad bi se ja falio da imam do koljena, ko bi mi vjerovo 

Dobri termini, samo ljudi ba treba malo ranije, petkom subotom, da se mogu napiti u gradu... et prijedlog nek se igra u 17 - 19 ??

pozz.

Post dobio aplauz od FataL

wicky je napisao/la:
DiE nece moci igrati u tom terminu, jer radim 2. tako da pomjeris termin za dan poslije...
Ne mogu ja onda u subotu ba ....
DEEP1NSIDE vs MYSTERY - 13.07 u 19:00

Mozel se taj cw pomjerit za 12 , pls jer idem na more , tako da bi 12 mogli odigrat , ako se slaze protivnicka ekipa 

@edit mislim dan prije
simson otisao do augusta... isto i kisss

nemamo 2 igraca... sumnjam da cemo skupit ekipu za ovu ligu... zao mi prawo... tak da oldies ne igra  
Evo da dopunim STEAM ID-ove :

blam

adrenaL1n aka TODOR ( 0:0:4074126 )
h1p ( 0:0:10185443)
Ar1F ( 0:0:13609127 )
n4pushen111 aka DJEMO ( 0:0:15106540 )
ved0 ( 0:0:1557804 )

Hvala :*:*:*!
marisha je napisao/la:
nemozes ti nikako .. ti samo sa trebama na kafici 
Odma da kazem da ekipa cSportsa ne moze igrati nista pre 15 jer sam na exitfestu. Nije problem odigracemo ako treba jedan dan sve :)
marisha je napisao/la:
Onda za nedjelju 
ako fali jedna ekipa ili sta vec moze uletiti ZD....josh smo friski...
nemogu vjerovat da si nas stavio u petak u 22:00 bola u grad se ide :S , daj pomjeri ovo pls popodne oko 5 il 6? nema sanse navece da igramo :S
pelKo je napisao/la:
nemogu vjerovat da si nas stavio u petak u 22:00 bola u grad se ide :S , daj pomjeri ovo pls popodne oko 5 il 6? nema sanse navece da igramo :S
da i ja sam za to, malo ranije termine da stavis... jer izlazi se ..
pelKo je napisao/la:
nemogu vjerovat da si nas stavio u petak u 22:00 bola u grad se ide :S , daj pomjeri ovo pls popodne oko 5 il 6? nema sanse navece da igramo :S
ste vi normalni pa ljudi rade, nisu svi skolarci pa da idu svaku vecer van, najranije oko 6 moze jer treba doc s posla, sva sreca meni je mech u nedelju, pff al kak ce bit drugi
xais je napisao/la:
zakazano tad i tad,igraj il predaj :)
radije cu predat nego igrat nisam pacenik neki u 22:00 u petak da igramo odo u grad ak moze nek pomjeri ak nemoze nista onda
Tako je pelko reci im ! wahaha. =)

Nego de mi recite jel se mogu odgadjati mechevi il se moraju igrat kad je zakazano ?!

Jer prosto sumljam da cemo mi bit tu u sub. u 21h.. =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.