Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 35 bodova

CS @ MONITOR

273 pregleda · 19 odgovora · otvorena 09.07.2008. u 17:04

- Ovako, imam mali problemčić koji sigurno neko zna i eto nagrada 35 bodova..

- Dobio sam SAMSUNG SyncMaster 204b

- Lepo sve namestio, krenuo prvi put da igram CS i otvori mi 640 rezoluciju preko celog monitora... Otiso change na 800x600 i izadje mi iz igre.. Kada se pokusao vratiti u CS, ne otvara mi uopste preko celog monitora nego mnogo mnogo manje, recimo 640 rezolucija onako ni do pola monitora, 800 pola i tako ...

- Nesto se sjeb. pa ako neko zna neka odgovori sto pre xD..

- REINSTALIRAO SAM CS tako da ovo nemojte pisati..

hvala
Graficka... I probaj u CS opcijama stavit "OPEN GL" tako nest... ali sigurno je do graficke
idi na propertis setings advance pa onda na monitor i namjesti sto vise herca to jeste stavi monitor na 100 herza i podesi rezoluciju najvecu mogucu ako ti to ne pomogne napisi svoju konfig
Stavi rezoluciju na desktopu 1400 x 1200 pa pokusaj.

I povecaj refresh rate, u propeties-u tamo na grafickoj.
na tvoj monitor ide rezolucija 1280x1024
evo stavim na software preko celog ekrana je, na opengl nece "S
kad ti udje tada u cs samo otidji options video i iskljuci open in window
ovako kod tog problema ce ti ovaj program pomoci, REfreshlock, ako hoces nadji ga na netu ali evo ja sam ti ga uplaodovao na rapidshare tako da nemoras traziti nema nekoliko KB samo, http://rapidshare.com/files/128401332/refreshlock.zip.html
evo ti i slika kako se treba namjestit sve tj automatski se namjestava evo slika kako podesiti program cekiraj ono zaokruzeno neobaziruj se na brojeve dole jer svai monitro ima drugu mhz
http://img61.imageshack.us/img61/7382/refreshlockpomoc1rl6.jpg
je napisao/la:
cim ti opengl nece onda ti je problem u driverima graficke ... skini najnovije ....
To je widescreen monitor. Rezolucija koja mu odgovara je 1680 x 1050, ili 1440 x 900.
Jesam lafac na avataru babe mi
yassa je napisao/la:
Jesam lafac na avataru babe mi
boli te lafcina kad si ku****a

hahahahhaa
AlienzZ je napisao/la:
boli te lafcina kad si ku****a

hahahahhaa
Kako si glup svjetlis kunem ti se
nisam ja beze frajer
eXtibO je napisao/la:
To je widescreen monitor. Rezolucija koja mu odgovara je 1680 x 1050, ili 1440 x 900.
Ja imam SM 206 BW, rezolucija deska mi je 1024 x 768, a u cs-u 800 x 600 i sve bez problema radi. Probaj sa dr. driverima od graficke?
yassa je napisao/la:
Kako si glup svjetlis kunem ti se
nisam ja beze frajer
hahahhahahahahahahahaha
E samo nadzi na monitoru tipku "AUTO" i pritisni

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.