Imali ste priliku da procitate intervju sa Cageom...Zelio bih zahvaliti Weezyu koji je uradio trailer. Uskoro jos informacija.
Link
CS BiH book
1.007 pregleda · 53 odgovora · otvorena 09.07.2008. u 01:24
Fino dino 

jedva cekam XD

jedva cekam XD
10ka
svaka cast!!
obavenzno uzimam knjigu..
lijepo je ovakvo nesto vidjeti :=)
obavenzno uzimam knjigu..
lijepo je ovakvo nesto vidjeti :=)
bice fino ... respect za ideju
Komentar ispod videa
noskillowned (16 minutes ago)
jedva cekam drug Ali to se u Tesnju nece moci kupit ;( I hocul ja biti
u CS BOOK 
hahahahaha
@ sto se tice teme, svaka cast za onaj intervju i za tu knjigu, samo nastavite ! 10tka
noskillowned (16 minutes ago)
jedva cekam drug Ali to se u Tesnju nece moci kupit ;( I hocul ja biti
u CS BOOK 
hahahahaha
@ sto se tice teme, svaka cast za onaj intervju i za tu knjigu, samo nastavite ! 10tka
muzika je herojska heheh, bice sigurno zanimljiva knjiga, imam jednu dobru ideju!!!: bilo bi dobro da napravite ko lafo promociju knjige kao najveci neki turnir u BiH ikada, ono da dodju sve najvece face iz BiH ponovo nevazno jesul prestali igrat i da pozovete sve gamers.ba clanove, mada je to tesko realizovat al fakat bi to bio hisorijski dogadja BH Gaminga... xD
Da ne bacam cupriju neku sad ovde...
Nisam se mogao nakanit da uradim trailer , relano slab sam sa vremenom ali za ovakav trailer mi je trebalo samo da napisem text , nista vise
Trailer ko trailer ne moze losiji biti
Knjiga ko knjiga , prvenstveno je cijenim zbog ulozenog truda jer je to veliki posao , prvenstveno pisanje same knjige cimanje ljudi... itd
Knjiga PDF format ?
Ili neki drugi fazon ?
Jbg sry za trailer...
Imam mnogo obaveza
Nisam se mogao nakanit da uradim trailer , relano slab sam sa vremenom ali za ovakav trailer mi je trebalo samo da napisem text , nista vise

Trailer ko trailer ne moze losiji biti

Knjiga ko knjiga , prvenstveno je cijenim zbog ulozenog truda jer je to veliki posao , prvenstveno pisanje same knjige cimanje ljudi... itd
Knjiga PDF format ?
Ili neki drugi fazon ?

Jbg sry za trailer...
Imam mnogo obaveza

prejako babem 
mozes mi rec samo ime pjesme

mozes mi rec samo ime pjesme
F16HT3RL33T je napisao/la:
Da ne bacam cupriju neku sad ovde...
Nisam se mogao nakanit da uradim trailer , relano slab sam sa vremenom ali za ovakav trailer mi je trebalo samo da napisem text , nista vise :P
Trailer ko trailer ne moze losiji biti :(
Knjiga PDF format ?
Ili neki drugi fazon ? :D
Jbg sry za trailer...
Imam mnogo obaveza :)
Nisam se mogao nakanit da uradim trailer , relano slab sam sa vremenom ali za ovakav trailer mi je trebalo samo da napisem text , nista vise :P
Trailer ko trailer ne moze losiji biti :(
Knjiga PDF format ?
Ili neki drugi fazon ? :D
Jbg sry za trailer...
Imam mnogo obaveza :)
Budel moglo kako u Bihac uzimam 

zelim svoje ime u tom Bosnia Gaming Book
Dobro ce nam ovo doci da se malo bolje upoznamo sa historijom cs.a
mozda procitam a mozda i ne, al svaka cast ako se to uspije realizovat, sto se nadam da hoce .D
10-ka
kupujem knjigu 100%
kupujem knjigu 100%
kad ce se moci kupit knjiga i gdije
stvarno ste puni ideja.. svaka cast
nemogu vjerovati imat cemo i knjigu xD
moram buy kad bude xD
nemogu vjerovati imat cemo i knjigu xD
moram buy kad bude xD
svidja mi se .. ocel biti samo cs intervjui ili i sa nekih drugih igrica tipa wc3, cod ?
Edit:za decka iznad - CS BiH book ! 
Nemojte se iznenadjivati, Shulz je to..
Shulz aka Lav Nikolajevič Tolstoj!

Nemojte se iznenadjivati, Shulz je to..
Shulz aka Lav Nikolajevič Tolstoj!
respect za ideju stvarno !
Super,nek' je sa srecom : D
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.