Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoć MSN Virus

280 pregleda · 22 odgovora · otvorena 08.07.2008. u 16:52

Molim vas pomozite imam problem sa msn-om,imam neki virus i šaljem ga ostalim kontaktima u obliku nekog fajla,slika nešto slično pa ako može pomoć...tražio sa po gamersu al nisam mogao naći a treba mi brzo razbiti ću kompijuter familiju mu je**m nervira me ovo,nemam bodova a dao bi sve bodove za ovo da imam :)
nadji vundofix na netu i skini on ce ti ga obrisat.
Ovako : Ako znash promijenut sebi pass na MSN-u !

Promijeni i problem rijesen :))
plancic je napisao/la:

Kazni se coskom stola. . .

@ znam da sam prije vidjao taj program koji ti obrise taj virus. Ako ga nadjem bit ce. .
ma nije to samo tebi
meni mnogi to salju neke viruse gledo sam negdje kako to ukloniti al nezz stvarno :(
btw. to nije do tebe !
Willson je napisao/la:
Kazni se coskom stola. . .

@ znam da sam prije vidjao taj program koji ti obrise taj virus. Ako ga nadjem bit ce. .
ccc... il se pravish pametan, i stvarno jesi :P ... Probaj ovo pa ches vidjet... Fazon je sto se lik negdje LOGIN, kao fazon whoblockyou il nesh slicno i odatle uzima podatke njegove znaci phising cisti... Eh sad ako chang-a pass nebi se trebalo desavat, a te program nit sam kad kotistio nit mi je kad trebalo :))
imo isti virus brate skini novi msn i install ga i nema vise vajrusa believe me ;)
To sa promjenom passworda neide brate,niđe ti veze :S
tEx je napisao/la:
To sa promjenom passworda neide brate,niđe ti veze :S
probao ?
pretrazuj site...
plancic je napisao/la:
ccc... il se pravish pametan, i stvarno jesi :P ... Probaj ovo pa ches vidjet... Fazon je sto se lik negdje LOGIN, kao fazon whoblockyou il nesh slicno i odatle uzima podatke njegove znaci phising cisti... Eh sad ako chang-a pass nebi se trebalo desavat, a te program nit sam kad kotistio nit mi je kad trebalo :))
to sa mijenjanjem pwova nema bukvalno nikakve veze ( to nije keylogger) , jer to je program , to nije korisnik , taj program je napravio neko/nekolicina njih eto jednostavno da ti zagoracaju zivot , to nema nikakve veze sa changeanjem pwa , kako god sto se tice virusa , probaj da skines SDFix program koji uklanja viruse , na taj nacin sam ja uspio sebi da otklonim.
imao isti problem ...reinstalirao msn...pobriso ono smece msn plus...i nem ga vise ^^
Jesil skeniro AD AWARE 2007 ili 2008 i SPYWARE DOCTOR? Imao sam isti problem i rjesio sam.
Rooneyy je napisao/la:
Formatiraj comp i problem rijesen 100%
kume nisi mu nista pomogo ;)
ostace mu na acc ako je sa qhoblocks you
Antivirus koji koristiš
Ad - Aware
Tweak now Reg Cleaner
Spybot Search & Destroy

ovo sa mijenjanjem pass-a , niđe veze....niti sa reinstaliranjem msn-a....
očisti malo svoj comp i ne brini se...
plancic je napisao/la:

WOW... tako nesta izmislit je bilo jako tesko... Kakve veze ima password sa virusom.. Da ti kazem : Apsolutno nikakve..

Hahha
zao mi je, ne objasnjavao ti ja sad stvari oko phisinga, mozda neki drugi put ...
DirectXP je napisao/la:
WOW... tako nesta izmislit je bilo jako tesko... Kakve veze ima password sa virusom.. Da ti kazem : Apsolutno nikakve..

Hahha
Moze rijesiti kad promjeni sifru, imao sam isti problem pa promjenio pa uredu, bogami. Al nije svaki nego zavisi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.