Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

Cabal online <battle style>

276 pregleda · 21 odgovor · otvorena 07.07.2008. u 14:57

Eh ovako, imam pitanje za vas

Download-o sam cabal, install, pokrenuo, chanell 9 I sad ocu da pochnem da igram, ali neznam koju rasu/klasu (kako se to u cabal-u zove) XD

Eh, ja sam mislio pocheti Force bladera ili Archera, shta bi mi vi preporucili?

I na shta to lichi poslje (Na vechem lvlu)
archera onda od to dvoje :D

ja sam wizz ;)

probaj sa svima pomalo i onda igraj sa onim koji ti najbolje pashe .D
meni je najbolji force blader, za sedmicu 41 lvl :)
ja pre dok sam igrao 2 dana uzeo Archera xD
i ja sam Archer, prejak je poslije sad cu uci in game i pomoci ti
Kada kliknes rasu koju ces, lijevo imas opis.

Svi se razlikuju. Neki se sporo leveluju, ali su jaki. A neki se brzo leveluju ali su malo slabiji (stavis equipmenta i pojacas snagu).

Ti odaberi sta hoces (ja preporucujem archera i force bladera i wizzarda)

Nadam se da sam pomogao.
Nemoj kreirat nista... edit cu post pa cu ti rec staces uzet..

Prvo:
Nemoj FArchera... on brzo lvla al ti treba prejak gear kasnije da bi mogo bit dobar u duelu...
Wizard ima slicne spellove a jace 3puta...

Force blader mozes biti... ima cool spellove...
On je debuff klasa... znaci oslabis protivnika i izlemas ga ....
Ako zelis tako igrat FB je najbolji za tebe....

Ako zelis cistu snagu uzmes wariora... a ako zelis brzinu i snagu uzmes bladera....

Ako zelis vishe pomagat uzet ces FShieldera...

KAsnije mozda bude edit...

Od te 2 klase moja preporuka FB a ako neces debuffera onda uzmi Wiza ili Bladera....

To je moje misljenje....
(K)
Ja sam bio skinuo taj Cabal oko 800mb kol'ko se sjecam,i kad se to zavrsilo ono ponovo pocelo downloadovati isto oko 800mb..Ja prekinuo i poslije nisam mog'o pokrenuti instalaciju nekakav eror...E sad do cega je neznam,mozeli mi neko reci kol'ko tacno mb iznosi instalacija?

sry offtopic

hmm jako glupo pitanje...al evo ti i glup odgovor... ja igram cabal oko 3 mjeseca i lvl sam 136 warior..prema mom misljenju WA je naj ali force blader mi je jako primamljiv i kasnije za njih oprema je jako jeftina npr njihove stvari su do 50 miliona a za WA iste te 100 miliona XD nekada bih se pojeo sto nisam force blader... wizard isto nije los... ja licno preporucujem force blader ili warrior :D a povrh svega force bladeri imaj najjjljepse skillove ... ali ne mogu warioru u duelu niko nista ne moze
Ja sam warrior i mislim da je najbolji uzmi ga
btw add me skyxftw
emYR je napisao/la:
strelca uzmi
Slazem se ija sam ga uzeo
Prejak je :D
Uzeo sam archera

1. Neznam kako da dam bodove XD
2. Neznam kome da dam bodove XD
S3phirotH je napisao/la:
hmm jako glupo pitanje...al evo ti i glup odgovor... ja igram cabal oko 3 mjeseca i lvl sam 136 warior..prema mom misljenju WA je naj ali force blader mi je jako primamljiv i kasnije za njih oprema je jako jeftina npr njihove stvari su do 50 miliona a za WA iste te 100 miliona XD nekada bih se pojeo sto nisam force blader... wizard isto nije los... ja licno preporucujem force blader ili warrior :d a povrh svega force bladeri imaj najjjljepse skillove ... ali ne mogu warioru u duelu niko nista ne moze
Ja sam WA (140 lvl),ali moje strucno misljenje je da uzmes BL (bladera)jer ima super napade itd.nije tesko igrati s njim ! Nekada pozalim i ja sto nisam BL,al eto! Nadji dobar guild i sve ide glatko !
Chola je napisao/la:
Ja sam WA (140 lvl),ali moje strucno misljenje je da uzmes BL (bladera)jer ima super napade itd.nije tesko igrati s njim ! Nekada pozalim i ja sto nisam BL,al eto! Nadji dobar guild i sve ide glatko !
hmmm... nije meni problem gild...ja imam na sebi najskuplju opremu XD npr. mac koji imam je 100 kk dalje necu da pricam... blader je super jer moze vecinu dungeona preci solo :) imali smo mi u savezu lika bladera koji je mogao da predje b2f solo, mislim da nije mogao samo onaj honor quest za 5kk ali dung moze
Ja sam tebe citirao jer smatram da si ti do sada jedini dao dobro obrazlozenje!
Ja kazem ovo vezano za guild jer,trebas imati nekoga za party i da ti pomaze (ima iskusnih guildova)!
Jedno pitanje u vezi cabla , nece da mi update-a naki upitnici dole i neki error izbacuje ...

chola imas kakav acc za mene :o
PM pa da se dog.oko detalja,
acc imam par slobodnih svi su 80+lvl ili 105+lvl !
Samo zavisi koja te klasa zanima!
A taj tvoj problem sa tim upitnicima ces ovako rijesiti ides na cabalov folder i izbrises "cabalmain.exe" i "update.exe" i onda pokreni !
I Problem rijesen ! :)
Chola je napisao/la:
Ja sam tebe citirao jer smatram da si ti do sada jedini dao dobro obrazlozenje!
Ja kazem ovo vezano za guild jer,trebas imati nekoga za party i da ti pomaze (ima iskusnih guildova)!
i ja vidim da si ti dobar ppl nemam nis protiv,ne shavti me pogresno ;)...sve razumijem party je izuzetno vazan jedino u gildu ga mozes imati :D
Ma nema tu jaca i slabija klasa, sve su one koliko-toliko jednake.
Ali vrlo je vazan equipment kakav nosis... sa dobrim equipmentom mozes ownati vece lvle od sebe bez problema znaci sve je do opreme... Igraj onom klasom koja ti se najvise svidja.
P.S Zasto je ovaj prostor za pisanje poruka ovako mal O.o

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.