Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 100 bodova

Cabal online -error- problem [ 100 pts ]

318 pregleda · 24 odgovora · otvorena 29.06.2008. u 20:40

Eh ovako ....

Znaci installirao sam Cabal , pokrenem ga i uradim update . Kada update zavrsi ja udjem u igru i sacekam Loadigng. Kada se loading zavrsi izbaci mi neki Error ( mozete pogledati na SS - u ). Reinstall sam igru i nije pomoglo ...

PLS HELP !!! Spameri umrite

Ko pomogne 100 pts + Admin aplauz ...

EDIT : Na opci trazi nisam nista nasao !!!
probaj izbrisati GameGuard folder citav iz "Cabal Online" foldera i pokreni igru i sam ce ti skinuti GameGuard

GL
Pa jarane sve ti pise sta trebas uradit ... Samo da si procito ...
Ahahahahhaah znam sta je to koristis nekog bota za cabal....

Jel botovi rade na tome da iskljuce game guard pa moras cekati novu verziju da izade od tog bota da bi mogo koristiti normalno opet....

Lave za vise informacija obrati se preko PM
bola samo restartuj racunar i problem rijesen i meni je to bilo par puta,samo racunar rr razmisljaj malo
               f4nt0mxdc0 je napisao/la:
bola samo restartuj racunar i problem rijesen i meni je to bilo par puta,samo racunar rr razmisljaj malo

Restart 10000 puta
Iz game guard foldera izbrisi cabal online folder
mozda je do toga
               silver je napisao/la:
Restart 10000 puta

sta, rr i nemoze ponovo jel?Meni se to 2-3 puta desilo ja rr comp i moglo je...postavi temu na njihovom forumu
Ej to ti je neki eror
To ti je sigurno do njih , izbrisi viruse ako ih imas
Ako nemogne Onda sutra probaj to sigurno nesto prave , imao sam isti eror ja priceko dosutra i igrao
GL
Joj sto pametujete ovo ono znam sto posto da je do bota zato sto sam ga ja koristio....

Sada necu reci kako koji bot eto to je od mene cya.
               hIGHSMARt je napisao/la:
ccc pravi si bot spamerski
ej to ti je neki eror ? Lol
eror ti je u glavi

PA sto ti nnisi nesto opametno napisao
SpamerU
               hIGHSMARt je napisao/la:
ccc pravi si bot spamerski
ej to ti je neki eror ? Lol
eror ti je u glavi

aaa??' sta si ti?
               Incognito je napisao/la:
Joj sto pametujete ovo ono znam sto posto da je do bota zato sto sam ga ja koristio....

oj idolu kako ce koristit bota ako je nije ni pokrenu... ja mu dao setup, znaci botu da nije nikako mogao bota koristit jer nije nikako ni igrao.
Lik je reinstalirao, i rr ali mu nece.
               Incognito je napisao/la:

ahahahahahahha IDOL N1 BRATA MI , pa nije frajer nijednom usao u igrlu bola a on NAVALIO PO BOTU HAHAHAHAHHAHAH ovaj gamers.ba je cudo za nerve ocami uvijek se fino nasmijes
eh to se i meni desavalo nekada...no to nije nikakav problem ... pokusaj da restartujes comp ili jednostavno izbrisi GAME GUARD pa neka ga opet downloadira...ili samo pokusaj da obrises u cabal folderu iconu UPDATER i automatski ce ti skinuti to nije nikakav problem...ako se to nastavi pokusaj da skines igru...jer ako ti je drug posudio na cd-u moguce je da je cd pokvarne to e i meni desavalo..kada sam skinuo novu igru sve je bilo OK
               S3phirotH je napisao/la:
eh to se i meni desavalo nekada...no to nije nikakav problem ... pokusaj da restartujes comp ili jednostavno izbrisi GAME GUARD pa neka ga opet downloadira...ili samo pokusaj da obrises u cabal folderu iconu UPDATER i automatski ce ti skinuti to nije nikakav problem...ako se to nastavi pokusaj da skines igru...jer ako ti je drug posudio na cd-u moguce je da je cd pokvarne to e i meni desavalo..kada sam skinuo novu igru sve je bilo OK

Restartovo comp 100 puta ne pomaze ...
Probacu to sa UPDATEROM
A da je CD pokvaren ne bi mi mogo Wizzard ni sprzit igru
               f4nt0mxdc0 je napisao/la:
ahahahahahahha IDOL N1 BRATA MI , pa nije frajer nijednom usao u igrlu bola a on NAVALIO PO BOTU HAHAHAHAHHAHAH ovaj gamers.ba je cudo za nerve ocami uvijek se fino nasmijes

Game Guard se pokrece prije igre i testira sve pokrenute programe. Ako otkrije bota, automatski zaustavlja pokretanje igre i ispisuje tu poruku.
Sto znaci, i ne moras uci u igru da bi ti se to desilo.

@ Topic
Taj error je bio jedno vrijeme aktuelan, ako si uradio ono sto ti je S3phirotH, nebi ti trebao izbacivati taj error.
Ali posto ti ipak ispisuje, to znaci da koristiti neki bot, hack, cheat.

Ako ne koristis nikakve hackove, a to ti se ipak desava, onda izbrisi igru i ponovo je instaliraj. Nije ti "Luncher" uredu.
Jesi li instalirao igru, ili si je kopirao instaliranu sa nekog drugog kompa.?
omg komentara
udji u folder gdje si instalirao igru,pobrisi gameguard folder i update.exe......poslje toga pronadji ikonu cabalonline koja se nalazi u istom folderu,desni klik i create shortcut, kada napravis shortcut desni klik na nju i properties...kada ti se otvori imas gore polje Target gdje pise directory gdje si instalirao igru.....default je
"c:Program FilesCABAL Online (Europe)cabalmain.exe"
klikni jednom space da odmaknes i dodaj husky na kraju....ovako ce izgledati
c:Program FilesCABAL Online (Europe)cabalmain.exe" husky
....kada to zavrsis restartuj pc i pokreci cabal preko ovog shortcuta GL
               bAS1c je napisao/la:
omg komentara
udji u folder gdje si instalirao igru,pobrisi gameguard folder i update.exe......poslje toga pronadji ikonu cabalonline koja se nalazi u istom folderu,desni klik i create shortcut, kada napravis shortcut desni klik na nju i properties...kada ti se otvori imas gore polje Target gdje pise directory gdje si instalirao igru.....default je
"c:\Program Files\CABAL Online (Europe)\cabalmain.exe"
klikni jednom space da odmaknes i dodaj husky na kraju....ovako ce izgledati
c:\Program Files\CABAL Online (Europe)\cabalmain.exe" husky
....kada to zavrsis restartuj pc i pokreci cabal preko ovog shortcuta GL

Tako se zaobilazi Update, a ne game guard. Kod njega je problem sa game guardom,
               Philosopher je napisao/la:
Tako se zaobilazi Update, a ne game guard. Kod njega je problem sa game guardom,

meni je pomoglo kad sam imao prob sa gameguardom
               Philosopher je napisao/la:
Game Guard se pokrece prije igre i testira sve pokrenute programe. Ako otkrije bota, automatski zaustavlja pokretanje igre i ispisuje tu poruku.
Sto znaci, i ne moras uci u igru da bi ti se to desilo.

@ Topic
Taj error je bio jedno vrijeme aktuelan, ako si uradio ono sto ti je S3phirotH, nebi ti trebao izbacivati taj error.
Ali posto ti ipak ispisuje, to znaci da koristiti neki bot, hack, cheat.

Ako ne koristis nikakve hackove, a to ti se ipak desava, onda izbrisi igru i ponovo je instaliraj. Nije ti "Luncher" uredu.
Jesi li instalirao igru, ili si je kopirao instaliranu sa nekog drugog kompa.?

a zasto si mene citirao?omfg zasto si toliko glup PLS?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.